Prava istina  o karakteru znakova-ko jednostavno ume da laze na svakom koraku!

Prava istina o karakteru znakova-ko jednostavno ume da laze na svakom koraku!

14. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Neko vam se jako svidja i volite ga na neki svoj nacin. Ipak je vreme da pokazete da ste spremni da mu to i priznate.Vi se suvise drzite po strani, ali vreme je da pokazete  sta zelite, a ne da dozvolite da propadne.

 

BIK

Od onih ste koji se mnogo uzdaju u druge, mada kada hocete, vi radite vredno.  Cesto je to zaludno, jer ste veliki kupoholicar  i mnogo trosite. Mada radite, koliko trosite, mogli biste mnogo sto sta imati.Morate se uozbiljiti.

 

BLIZANCI

Vi ste veliki stedisa jer vas je  zivot naucio da budete cuvalica. I mada ste odgovorni, nije vam dobro sto se previse oslanjate na svoga partnera. Naucite da znate da cuvate , ali i postujete partnerovu skromnost, kojem smeta da jadikujete, a imate.

 

RAK

Suvise ste mekoga srca i jako  ste dobri, da ipak to koci vasu potpunu srecu. Niste suvise jaki da ispratite ni svoje srce, ni svoju ljubav i osecanja. Zato cete morati biti mnogo jaci, ako zelite biti i srecniji.

 

LAV

Srce vas vodi pre, nego i sami progovorite sta zelite.Od vas se ceka da pokazete sta zelite, ali onako iskreno i od srca.Mana vam je sto ste suvise ljubomorni, ali i jako ponositi.I te dve vase lose osobine, cesto vam kvare srecu na domaku.

 

DEVICA

Morate se malo trgnuti i reci svima sta mislite. Kada trebate reci nesto vazno , vi cutite i uzdrzavate se. Bas kada ne treba komentarisati neke stvari, vi komentarisete na siroko, a to vam se jako zamera.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2