Prava istina  o karakteru znakova-ko jednostavno ume da laze na svakom koraku!

Prava istina o karakteru znakova-ko jednostavno ume da laze na svakom koraku!

14. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Moracete biti mnogo sigurniji i odlucniji, ali i daleko stabilniji. Kada se resite na nesto, idite do kraja i nemojte da pustate. Nema odustajanja na putu do srece, jer morate znati sta hocete, sta necete i volite li ili ne!

 

SKORPIJA

Cesto ste u prilici da morate da sakrijete neke stvari, i tako cesto lazete. Jednostavno morate da slazete kada budete u prilici da vas nesto ispituju. Naravno da to cinite za svoju korist, i u ime svoje ljubavi i veze. Ako je za korist, nece biti tesko.

 

STRELAC

Nemojte se smatrati ni neodoljivim, ni nedodirljivim. Od vas se ocekuje da malo popustite i budete razumnjiji i realniji. Ovo je ipak zivot, a vi ste samo covek. Ni vi ne mozete bas sve, ali i ne morate sve da imate.

 

JARAC

Suvise naivni, i suvise mirni, mada imate i dozu tvrdoglavosti. Cuvate je samo kada ste blizu svoga cilja, u slucaju da zatreba.Inace, drzite se po strani, ali jako mirno i ozbiljno. Ono sto zelite, nicim necete da  ugrozite.

 

VODOLIJA

Vasa je snaga  u vasoj jacini koju posedujete kao licnost. Vas autoritet na vase bliznje, nesto je sto vas drzi na okupu. Vreme je da pridjete jednom biku i tako mu date do znanja da zelite da uticete na njegove promene.

 

RIBE

Mada ste suvise jaki i suvise gordi, kod vas je sve u prihvatanju. Jedan ste od najrealnijih znakova zodijaka.  Mada ste u svemu uporni, ono sto ne ide, prihvatate kao odluku zvezda u koje zaista verujete. Zadovoljni ste sto ste skromni i sto ste zadovoljni onim sto imate.

Stranice: 1 2