Do kraja mjeseca ovaj ZNAK će NAUČITI ŽIVOTNU LEKCIJU-vjerovao je POGREŠNOJ OSOBI i zato će ZAŽALITI!

Do kraja mjeseca ovaj ZNAK će NAUČITI ŽIVOTNU LEKCIJU-vjerovao je POGREŠNOJ OSOBI i zato će ZAŽALITI!

18. srpnja 2023. 0 By Maja

Ta osoba će vam pokazati svoje pravo lice. Njena namjera nije bila da vam bude prijatelj, već da iz vas izvuće korist za sebe. Vi imate dobar posao i zarađujete dobre novce. Sve što vaš takozvani prijatelj od vas želi je novac. Dugo vam je glumio prijatelja, ali on je znao zašto to čini. Imao je jasan cilj pred svojim očima, Vi ćete dobri kakvi i jeste da mu date taj novac. Uzalud će biti svi pokušaji vaših voljenih osoba da vas u tome spriječe. Vi ćete novac toj osobi dati. Nikada je više nećete vidjeti.Kada ode novac otiće i lažni prijatelj sa njim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vjerovali ste pogrešnoj osobi u to nema dileme. Možda je vaš put iskren i pošten. Ali kroz ovaj događaj ćete naučiti svoju životnu lekciju.Mnogo ćete razmišlljati, i na kraju shvatiti da ste pogriješili. Ono što ste do sada uvijek pokušavali da radite, a to je braniti osobu koja vas povrijedi, nečete više raditi. Ova lekcija će vam napokon dobro doći. Možemo reći sreća u nesreći, jer ćete vi kroz ovaj događaj da se promijenite. Da zauzmete svoj stav. Nećete dozvoliti da se neko igra sa vašim osjećanjima.Vi ćete potati mnogo oprezni kada su u pitanju druge osobe. Nećete lako vjerovati jer će vam ova lekcija ostati urezana u misli.

Ne kažemo da ćete vi postati loša osoba zbog toga, to ne vi to ne možete postati.Vi ćete samo ostati opreznija osoba koja neće lako nasjedati na tuđe priče. Vi ćete ostati ista ona dobra duša, koja će bitimalo više oprezna.

 

 

Stranice: 1 2