Pred ovim znacima je SRECA kojoj su se UVEK NADALI!

Pred ovim znacima je SRECA kojoj su se UVEK NADALI!

18. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec sumnjate da nesto moze biti znatno drugacije. Vreme je da budete pomireni sa onim sto vam se pruza.Mozda biste mogli da iskoristite  neke povoljne okolnosti koje ce vam ici na ruku. I da sebi ucinite nesto u korist i po vasoj zelji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se okrenete nekim novim stvarima.Za sada je jasno da nista niste postigli i da vam je glavna  je misao da ste nesrecni. Verujte da se nikada ne zna sta nam nosi sudbina, a vama mozda sve bolje i bolje.

 

BLIZANCI

Vase srce kuca u ritmu zaljubljenosti   i sve vas vise upozorava. Vi se zaljubljujete i to vam porucuje i srce. Zato se lepo osecajte i  jasno dajte do znanja da zelite da uspe vasa veza.Od vas sve zavisi sta cete dalje.

 

RAK

Vas misli vas vode tome da sebe smatrate nesrecnim i da se mirite sa takvom mislju. Prvo to nije dobro za vas, a nije dobro ni za vreme koje sledi. Sreca se ne deli i za nju morate da se borite i da ucinite sve kako biste je ostvarili.

 

LAV

Niste sanjali mnogojer niste imali potrebe.Smatrali ste se srecnim. Smatrali ste srecom svoju moc i snagu i vreme je da mislite drugacije. Tek cete otkriti ko vam je sreca i sta morate ciniti za nju.Za vas sva sreca sveta, bice jedno lice.

 

DEVICA

Osecate kao da vas nista nece,  a vase srce kuca novom nadom. Vreme je da polozite sve svoje nade u jednu osobu do koje vam je stalo. Neka vam se srca spoje,  jer vam je sreca sudjena.Samo jos to niste saznali, mada osecate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2