Za promene nekima ce biti KASNO, ali JEDNOM ce promene DONETI neslucenu  SRECU!

Za promene nekima ce biti KASNO, ali JEDNOM ce promene DONETI neslucenu SRECU!

18. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vi cvsto stojite na zemlji i drzite se svoga statusa. Vreme je da ucvrstite neke odredjene pozicije i da sebe dovedete  u odredjen polozaj. Ako vas partner podrzi, mogli biste daleko dogurati.

 

BIK

Mada ste jako sposobni jos uvek stojite u mestu. Vama je vreme za neke korenite promene i vreme za novi pocetak. Od vas zavisi mnogo toga, ali da list morate okrenuti licno vi, to stoji.Nema vise odlaganja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sada vam je kasno da menajte odredjene stvari i nista nece vredeti. Ipak mozete menjati neke sitne stvari, na koje jos uvek imate uticaj.Zato  nemojte zaliti za onim sto ne mozete, nego cinite ono sto jos uvek mozete da menjate.

 

RAK

Neke stvari ste hteli da budu skroz drugacije, ali niste  imali uticaja, kad je trebalo.Za neke je suvise kasno, ali za neke i nije. Osmelite se i menjajte bar sada, ono sto je do vas. Uticite na partnera da bolje sagledava sve, pa ce razumeti gde gresi.

 

LAV

Mislili ste da je kasno, ali srecom, vas zadnji pokusaj je uspeo. Okrenuli ste svoju emotivnu situaciju na svoju korist, i sada ste zadovoljni.Ako sve potraje onako kako mislite da hoce, rado cete se moci hvaliti da ste uspeli.I to ne sami!

 

DEVICA

Za nekim odlukama kasnite i sada nema sanse da se menja bilo sta.Vreme je da pokusate da se pomirite sa onim gde ste zakasnili. No, kod vas situacija i nije tako losa, pa cete se moci zadovoljiti sadasnjim stvarima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2