Bikovi u dugovima,Vage brinu,dok se jedni pakuju na odmor…

Bikovi u dugovima,Vage brinu,dok se jedni pakuju na odmor…

20. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ovih malo dana do kraja meseca, nekako cete da pregurate i to lako. Vama nije problem vas novcani racun, nego  odmor koji planirate odmah  po isteku ovog meseca. Cekate odgovor sa druge strane koja bi vam pravila drustvo.

 

BIK

Sta drugo reci za vasu finansijsku situaciju kada je losa i to se zna. Osim sto je losa, vi ste u dugovima, i vreme je da se srede vasi  neodgovorni koraci i postupci koje pravite. Vasi dugovi ne bi morali da budu problem, jer mozete bez njih. Vreme je da pocnete misliti.

 

BLIZANCI

Pouzdani ste sto se tice novca i kada je kriza u pitanju. Ovih dana cete stajati dobro, ili tek zadovoljavajuce. Vas emotivni partner uvek nesto stedi, pa uvek se mozete osloniti na njega. Zato racunate s tim da cete imati.

 

RAK

Pokazite da vas tera osecaj koji cete moci da kontrolisete. Nesto biste sebi  da priustite, a  vreme je da stedite za godisnji odmor. Nemojte se zaletati, mogli biste upasti u vece dugove.  Treba vam samo malo vise da promislite sta vam je nuzno.

 

LAV

Vreme je da se malo odmorite i da i vi pakujete kofere.Vi ste dosta i radili, pa cete dosta i da trosite.Vas dodatni posao je vas bonus koji ste i hteli za ove dane. Tek cete videti da ste svoj bonus i potrosili na provod sa drustvom.

 

DEVICA

Neko vas jer vodi sa sobom  i zeli opet da mu budete pratilac.  Prija mu vase drustvo, a mislite kao drustvo sagovornika. I ne slutite da ce ovo biti vase leto ljubavi, i da cete konacno da se vratite kao zaljubljeni par.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2