Bikovi u dugovima,Vage brinu,dok se jedni pakuju na odmor…

Bikovi u dugovima,Vage brinu,dok se jedni pakuju na odmor…

20. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Brinete unapred sta cete i kao, a to ne lici na vas. Bolje je nemojte ici, ako mislite da budete tako brizni i toliko optereceni. Vreme je da se radujete i da vase srce  zna zasto ide i sta hoce. I da se nadate susretu sa nekim.

 

SKORPIJA

Vec unapred pakujete kofere, koji samo sto nisu spremni.Imacete lepo drustvo, i nadate se da vam nece biti dosadno. Radujete se nekom slucajnom susretu, a znate i sa kime.I vas partner ce ici odvojeno od vas, a ipak cete se sresti.

 

STRELAC

Na ivici ste da bankrotirate, i zato morate se zauzeti da spasite stvari. Vas partner to nikako ne razume i tera vas da idete sa njime.Vi ga volite, ali biste se malo odmorili  sami. Zelite  da budete slobodni i neoptereceni.

 

JARAC

Vreme je da saberete i zbrojite sve svoje mogucnosti i pokazite da znate sta radite.  Mada biste rado da se malo opustite, vi necete  moci da odmarate. Niste spremni ni finansijski, niti emotivno. Vezani ste za partnera, i gde on, tu i vi.

 

VODOLIJA

Vreme je da se okrenete u smeru svojih finansija. Jedno ste vreme  drzali pod konac a sada nikako da iskontrolisete svoje troskove. Kako stoje stvari, vi ste ovih dana lose, i vrlo je moguce da cete ostati bez planiranog puta.

 

RIBE

Imate jos malo zaostalih obaveza i vreme je da ih pocnete privoditi kraju.Preumorni ste i vreme je da se malo posvetite sebi i da se odmorite. Vasa finasijska situacija je zadovoljavajuca, ali cete morati da pazite da se ne zaduzite.

Stranice: 1 2