U narednim danima jednima samo LEPE STVARI, a drugima EMOTIVNE BURE …

U narednim danima jednima samo LEPE STVARI, a drugima EMOTIVNE BURE …

20. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne zelite nista posebno, osim sto se radujete jednom kracem putu.Bice to sansa da savladate sve svoje umore i tako se opustite i napunite baterije. Niste dugo odmarali, a ovo, mada kratko, za vas ce biti lekovito jer cete nekoga videti.

 

BIK

Jedno odredjeno misljenje vlada o vama i vreme je da ga pobijete. Zato cete se truditi da sve svoje snage iskoristite i da krenete za obavezama.Kao da to niste vi, a osim toga i vasa ozbiljnost ce biti na nivou.

 

BLIZANCI

Vec ste ozbiljni u Svojim namerama i vreme je da budete i dalje. Zeloite da se obracunate sa kjednom skorpijom koja vam je bliska.  Mada ste oboje suvise tvrdoglavi, jedno ce morati da popusti.

 

RAK

Vas partner ce se motati oko jedne vage i ocijukace sa njome. Vreme je da ga sprecite i pokazete da znate  cemu to vodi. Trazite mi obrazlozenje, ili dizite ruke uiz veze i+u kojoj se pocinje mrsiti klupko zavrzlama.

 

LAV

Ako ste tako sposobni da mozete spasiti stvari od propasti, ucinite nesto.Cinite bilo sta sto mozete, i recima i delom. Bolje je da pokusate nesto, nego da poslije zalite sto niste pokusali. Kao da vas veza opet vodi rasulu i zavrzlami.

 

DEVICA

Srce ce vam kucati kao sat i vreme je da pokazete da znate cemu vode vasi osecaji. To se vi zaljubljujete u jednu vodoliju koja vam ne  da mira. Prati vas, posmatra i voli, i zato joj pokazite da osecate isto sto i ona. Bolje pre nego da vam je neko ukrade.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2