U narednim danima jednima samo LEPE STVARI, a drugima EMOTIVNE BURE …

U narednim danima jednima samo LEPE STVARI, a drugima EMOTIVNE BURE …

20. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Dani koji slede donece vam emotivni brodolom. Mada ste mislili da  je vasa veza dosta lepa, tek cete se uveriti da nije.Partner flertuje sa strane i to cete se i uveriti. Za vas ce to biti veliko razocarenje i vreme je da stvari izvedete na cistinu.

 

SKORPIJA

Svaki slobodan minut pricate sa partnerom, a niste svesni vremena. Mnogo ste se zaleteli, pa oboje probajte da svoja osecanja ostavite na distancu. Mogli biste da ispitate svoja osecanja i stavite ih na test, kako biste bili sigurni da ste ludi od ljubavi.

 

STRELAC

Vreme pred vama donece vam samo lepe stvari. Od vas se ceka da pokazete  svu ljubav partneru, jer ce i on vama.Slede vam prijatni sati, setnje i vase omiljeno drustvo, sa kojim cete se druziti.

 

JARAC

Vi ste jako voljni da svoje srce predate jednom biku. I on se u vas zagledao, a samo se pravi da nije. Zeli da vi prvi ucinite  prvi korak i da mu pridjete  kao zaljubljenik. Vreme je da ne gledate ko ce kome prvi, vreme vam izmice.

 

VODOLIJA

Bicete ljutiti sto vam ne ide kako vi zelite i kako naredjujete. Zato cete biti i nervozni i loseg raspolozenja. Zasto to cinite sebi, kada ne morate, i kada nije bitno sta ce ko. Morate partneru dati za pravo i vreme je za to bas ovih dana.

 

RIBE

Vase misli putuju ka jednoj  vagi i ona vam stalno ignorise vase poglede.Mozda vas ignorise svesno, kako biste se vi zainatili da je osvojite. Mozete kako hocete, ali znajte da cete uskoro biti skupa.

Stranice: 1 2