Skorpiji i Lavu ljubavna IDILA, Strelcima  tuga, Devicama umire poslednja nada…

Skorpiji i Lavu ljubavna IDILA, Strelcima tuga, Devicama umire poslednja nada…

21. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede vase nedoumice i da budete odlucni. Ako do sada niste bili, verujte da nikad nije kasno. Ljubav vam daje osecaj da mozete sve i to i ucinite.Pokazite da se vredi boriti, i da ste i to naucili.

 

BIK

Vec ste dali za pravo jedno drugome da uvek iznesete svoja misljenja. Zasto sada cutite i sta se desava sa vama?Vreme je da u startu kazete partneru sta vam je i zasto cutite.Otklonite njegove sumnje.

 

BLIZANCI

Od vas uzavisi sta cete i kako dalje, pa budite ozbiljni. Vreme je da pokazete svoju odlucnost da se zna cemu idete i kome  tezite. Vreme je da se jedan rak priblizi i kaze vam par lepih reci. Bicve to znaci velike ljubavi.

 

RAK

Vasa ljubav je nesto sto nosite u grudima i nesto u cemu nikako da se ostvarite.Vreme je da vase srce ispolji svu tugu i svu srecu, i da krenete skupa. Ponece vas neke lepe stvari, bas prema jednom ovnu.

 

LAV

Vreme je da disete sasvim opusteno i da disete srce uz srce sa jednom skorpijom. Onako slobodno i otvoreno, bez pritiska sa strane. Dugo ste krili svoju ljubav a sada vise ne krijete da se volite sa jednom skorpijom.

 

DEVICA

Dugo se borite sa sobom i situacijom koja vlada u vasem zivotu.  Vase nade da cete progledati ocima, da ce vase srce da kuca zarom, gube se. Jednmostavno vam se neda, i nece vas sreca.Vase poslednje nade umiru, i vreme je da se pomirite da vam jedan bik nije sudjen.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2