Skorpiji i Lavu ljubavna IDILA, Strelcima  tuga, Devicama umire poslednja nada…

Skorpiji i Lavu ljubavna IDILA, Strelcima tuga, Devicama umire poslednja nada…

21. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda je vreme da pocnete da mislite ozbiljnije, i da se vladate zrelo. Do sadfa ste bili neodlucni, a sada je red da pokazete sta hocete. Jedan lik zeli da vas voli i da vam  pruzi svoju ljubav. Hocete, ili necete, nema premisljanja.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav sa lavom lice na jednu lepu emotivnu oazu. Kao da je sve ozivelo oko vas, i sve cveta sa vasom srecom. Mozda je vreme da se radujete skupa, i zajednickim snagama pokazete  svima da ljubav pobedjuje.

 

STRELAC

Dugo ste tragali za nekim, ali niste imali srece. Vasa je tuga tako ocigledna i vreme je da se  pomirite sa bolnom istinom. Jednostavno niste imali srece i to je ono sto vas pece i sto morate da prihvatiote kao konacnu istinu.

 

JARAC

Uvek se zaljubite u pogresne i to vas skoro uvek kosta patnje. Zasto se ne okanete osecanja srca koja vas ponesu kao plima?Morate jednom nauciti da  malo  kontrolisete i razum. Ako ga do sada  niste slusali sada je pravo vreme, inace ce sve to skupo da vas kosta. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Samo ostanite ono sto jeste. Sada vam mozda  ne ide onako kako bi ste zeleli ali moze sve da se promeni  vrlo brzo i pre nego sto mislite. Ovo nije  najlepsi period  za vas ali za sve postoji pocetak i kraj, pa tako i za tu tugu koju ovog puta osecate.

 

RIBE

Nece doci do velikih promena u vasem zivotu. Ali moramo da kazemo da ne mozete ni da ocekujete da se kolo srece okrene tek tako. Dajte sebi vremena da pre svega shvatite sta vam tacno treba za srecu.

Stranice: 1 2