Ljubavnih sedam dana:Saznajte sta vas ceka tokom zadnje sedmice jula na polju emocija!

Ljubavnih sedam dana:Saznajte sta vas ceka tokom zadnje sedmice jula na polju emocija!

23. srpnja 2023. 0 By Lala

  Nova sedmica, i ujedno zadnja u julu, ovim znacima ce doneti samo lepe promene i vesti za neke znakove. Ali, nekoga ceka i tuga.

 

 

Ovan

Ovaj tjedan za Ovnove donosi mogućnost novih ljubavnih susreta. Ako ste sami, izlasci i društveni događaji mogu vas dovesti u kontakt s nekim posebnim. Ako ste u vezi, možda ćete otkriti nove strane svog partnera koje će vas osvojiti.

Savet za Ovnove je da nauče da budu strpljiviji i da prepoznaju važnost slušanja drugih. Ponekad brza reakcija može izazvati konflikte. Neka vaša strast bude usmerena ka ciljevima koje želite postići.

 

Bik

Ovaj tjedan za Bikove naglašava važnost komunikacije u ljubavnim odnosima. Pokušajte razgovarati otvoreno s partnerom o svojim osjećajima i potrebama. Ako se suočite s nesuglasicama, budite strpljivi i razumijevajte.

Bikovi bi trebali naučiti da se fleksibilnije prilagode promenama koje život donosi. Otvorite se novim iskustvima i mogućnostima, iako to može biti izazovno za vašu prirodu koja voli stabilnost.

 

Blizanci

Blizanci će ovaj tjedan biti okruženi pozitivnom energijom ljubavi. Otvoreni ste za nove avanture i romantične susrete. Osjetit ćete duboku povezanost s nekim tko vas zaista razumije.

Savet za Blizance je da se usredsrede na dublje veze i iskrene komunikacije. Vaša sposobnost za zabavu i razgovor je sjajna, ali ponekad zaboravljate koliko je važno pokazati dublje emocije i razumeti potrebe drugih.

 

Rak

Ovaj tjedan Rakovi mogu osjećati emocionalnu napetost u vezi. Važno je da se usredotočite na komunikaciju i suosjećanje kako biste prevladali eventualne prepreke u odnosu s partnerom.

Rakovima se savetuje da nauče postaviti granice i brinuti o sebi jednako kao što brinu o drugima. Vaša suosjećajna priroda može vas dovesti u situacije u kojima previše dajete, što može dovesti do emocionalnog iscrpljivanja

 

Lav

Lavovi će ovaj tjedan biti puni strasti i romantike. Osjećat ćete se željni pažnje i ljubavi. Ako ste u vezi, posvetite više vremena svom partneru kako biste obnovili romantičnu iskru.

Lavovi bi trebali naučiti da dele pozornost s drugima i ne dominiraju stalno u centru pažnje. Ponekad je važno priznati uspehe drugih i podržati ih.

 

Djevica

Ovaj tjedan za Djevice donosi mogućnost sukoba između vaših potreba i potreba vašeg partnera. Budite otvoreni za kompromis kako biste održali harmoniju u odnosu.

Savet za Device je da puste kontrolu ponekad i prihvate da nisu savršeni. Nema potrebe da sve mora biti besprekorno. Dopustite si da se opustite i uživate u trenucima spontanosti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2