Ljubavnih sedam dana:Saznajte sta vas ceka tokom zadnje sedmice jula na polju emocija!

Ljubavnih sedam dana:Saznajte sta vas ceka tokom zadnje sedmice jula na polju emocija!

23. srpnja 2023. 0 By Lala

 

Vaga

Vage će ovaj tjedan osjetiti snažnu privlačnost prema nekome. Vaš šarm će biti neodoljiv, a flertovi mogu biti vrlo uspješni. Ako ste u vezi, vreme je da obnovite romantiku.

Vagama se savetuje da odlučnije izraze svoje potrebe i želje u ljubavnim odnosima.

 

 

Škorpija

 

Ovaj tjedan za Škorpione može doneti neke izazove u ljubavnom životu. Važno je da budete iskreni prema sebi i partneru o svojim osjećajima kako biste izbjegli nesporazume.

Škorpionima se savetuje da nauče da oproste i oslobode se prošlih emotivnih opterećenja. Ponekad držanje na starim ranama može sprečiti napredak u ljubavi i odnosima.

 

Strelac

Strelčevi će ovaj tjedan biti puni entuzijazma i energije u ljubavi. Ako ste sami, mogli biste upoznati nekoga tko će vas osvojiti svojom duhovitošću i inteligencijom.

Savet za Strelčeve je da pažljivo biraju svoje bitke i razmisle o posledicama pre nego što govore nešto impulsivno.

 

 

Jarac

Ovaj tjedan Jarčevi će biti fokusirani na obiteljske odnose. Vaš partner će vam pružiti podršku i razumijevanje koje vam je potrebno. Ako ste slobodni, možda ćete se zaljubiti u nekoga iz vašeg okruženja.

Jarčevima se savetuje da nauče da se opuste i uživaju u sadašnjem trenutku. Ponekad ste previše fokusirani na ciljeve i ambicije, zaboravljajući se brinuti o trenutnom zadovoljstvu.

 

Vodolija

Vodolije će ovaj tjedan biti vrlo društvene i komunikativne. Ako ste slobodni, ovo je idealno vrijeme za flert i upoznavanje novih ljudi. Ako ste u vezi, izrazite svoje osjećaje prema partneru.

 

 

Ribe

Savet za Ribe je da nauče postaviti jasne granice u odnosima kako bi zaštitili svoju emocionalnu dobrobit. Vaša saosećajna priroda može vas dovesti u situacije u kojima preuzimate previše tuđih tereta. Naučite reći “ne” kad je to potrebno i ne osjećajte se loše zbog toga.

Stranice: 1 2