Retrogradna Venera do 3.septembra donosi cuda, neko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao, evo koga ce karma da casti!

Retrogradna Venera do 3.septembra donosi cuda, neko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao, evo koga ce karma da casti!

24. srpnja 2023. 0 By Lala

  Stupila je na snagu Venera, i do 3.septembra tek mogu da uslede promene, cuda, desavanja ali i odluke!

 

1. Lav

 

Retrogradna Venera donosi neviđene prilike za vas, oh, veliki Lave! Sve vaše kreativne ambicije i strasti postaju stvarnost, a vaš šarm zrači svuda oko vas. Bićete okruženi obožavaocima, kao magnet privlačeći ljude svojom harizmom. Ovo je vreme kada ćete pronaći ljubav na neočekivanom mestu i osećati se kao zvezda u svom sopstvenom filmu. Budite pažljivi prema drugima, jer karma je na vašoj strani, i ono što dajete, to ćete i primiti stostruko.

Retrogradna Venera nosi sa sobom izobilje, i Lavovi će zasijati poput prave zvezde na nebu. Ovo je vreme kada će vaša kreativnost i strast pronaći savršeni izraz. Vaše ambicije dosežu nove visine, a vi bez straha koračate ka ostvarenju vaših snova. Bit ćete okruženi ljudima koji vas podržavaju i cene vaše talente. Otvorite srce za ljubav koja dolazi iz neočekivanih izvora, jer ovo je vreme kada će vam se sudbina osmehnuti. Budite darežljivi i saosećajni prema drugima, jer će karma naći način da vas nagradi za vaše dobre postupke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2