Retrogradna Venera do 3.septembra donosi cuda, neko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao, evo koga ce karma da casti!

Retrogradna Venera do 3.septembra donosi cuda, neko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao, evo koga ce karma da casti!

24. srpnja 2023. 0 By Lala

2. Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je vreme kada ćete svoje komunikacijske sposobnosti dovesti do savršenstva. Retrogradna Venera otključava vašu unutrašnju mudrost i intuitivno razumevanje drugih ljudi. Osećaćete se povezano sa svetom oko sebe, dok se vaše veštine pregovaranja i zabavljanja povećavaju. Otvorite srce i budite iskreni u svojim namerama, jer ćete privući neočekivane prilike za nova prijateljstva i uspeh. Povedite računa da ne upletete u previše avantura, jer karma će vas podsjetiti na odgovornosti.

Zabava je na pomolu, dragi Blizanci! Retrogradna Venera budi vašu znatiželju i želju za pustolovinom. Ovo je vreme kada će vaša komunikacija biti nepogrešiva, privlačeći ljude iz svih sfera života. Vaš šarm i duhovitost osvajaju srca drugih, a vi ćete uživati u mnoštvu novih iskustava. Razmislite o proširenju vaših veština i znanja, jer će karma vrednovati vašu želju za učenjem. Nemojte se previše zanositi trenutnim užicima, već razmislite o dugoročnim ciljevima kako biste ostvarili sve što ste zamislili.

 

3. Ribe

Dobrodošli u vreme čuda, dragi Ribe! Retrogradna Venera blista na nebu i donosi vam neverovatnu emotivnu povezanost sa svetom. Vaša intuicija će biti oštrija nego ikada, omogućavajući vam da dublje razumete svoje snove i želje. Ovo je vreme kada ćete se osećati inspirisano i kreativno, privlačeći ljude koji dele vaše vrednosti i vizije. Prepustite se svom umetničkom duhu i verujte u svoju intuiciju. Karma će vam doneti nagrađujuće iskustvo za vaša dobra dela i saosećanje prema drugima.

Retrogradna Venera donosi vam suptilnu, ali moćnu magiju, dragi Ribe. Vaša emotivna snaga doseže vrhunac, omogućavajući vam da razumete dublje slojeve sveta oko sebe. Ovo je vreme kada će vaša intuicija biti nepogrešiva, a vaša kreativnost dostići nove visine. Uživajte u vremenu za introspekciju i duhovnom rastu, jer ćete pronaći unutarnji mir. Povežite se sa svojim najbližima na dubljem nivou, jer će ljubav koju delite biti nagrađena. Budite pažljivi prema drugima i budite nežni prema sebi, jer karma će vam pružiti priliku za duhovno ispunjenje i mudrost.

 

 

 

Stranice: 1 2