Evo koji znakovi će PATITI zbog GREŠAKA iz PROŠLOSTI!

Evo koji znakovi će PATITI zbog GREŠAKA iz PROŠLOSTI!

25. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Mada ste poznati po tome da uvijek pazite na osijećanja voljene osobe, to nije uvijek bilo tako. U prošlosti ste pravili velike greške koje vas i danas proganjaju . Jednu bivšu ljubav ste mnogo povrijedili. Ona vas je je zaista ludo voljela, ali vi tada niste razmišljali kao danas. Istina je da bi vaš život danas bi potpuno drugačiji da ste uspijeli da je sačuvate. Njena ljubav prema vama je bila neopisiva. Ali, vi ste mislili da će vam on zauvijek sve greške opraštati. Danas znate  da to nije tako. Vi ćete i u budućnosti mnogo patiti zbog izgubjljenje ljubavi. Mogli ste imati raj na zemlji sa tom osobom, ali ona se nikada neće vratiti u vaš život. Greška iz prošlosti vječno će vas proganjati, jer vi nećete moći da pronađete svoj mir dok vam ona ne oprosti. Ona je bila osoba koja je živjela za vas. Nije prošao dan,a da nije mislila na vas. Sve ste mogli imati sa tom osobm. Oproštaju se ne nadajete .

Noj i danas padne suza kada pomisli na vas. Ne mrzi ona vas, to nije tako.Ali ona nikada neće moći da pređe preko bola kojeg ste joj nanijeli. Neko bi samo mogao poželjeti da ima  takvu osobu pored sebe, osobu koja bi za vas život dala da je trebalo. Ne niste je znali cijeniti, i jedino što vam je ostalo je da se kajete do kraja svog života.

 

BLIZANCI

Svi mi pravimo greške i to je sasvim ljudski. Neki se zbog toga pokaju, neki ne. Vi ste u svom životu napravili jednu grešku zbog koje se još niste pokajali. Mada važite za dobrice koje nikome neće naijeti nešto loše, to za vašu prošlost ne možemo reči. Imali ste velike planove i ciljeve. Vaše ambicije za poslovnim uspjehom su bile nevjerovatne. Istina, postigli ste mnogo u svom životu, ali uz pomoć jedne osobe. Bez te osobe danas ne bi bili tu gdje ste danas. Uspješni, puni vjere u sebe. Ona je bila vaša desna ruka, ona vam je pomagala u svemu. Kada vam je bilo najgore, ona je bila uz vas. Kada je njoj zatrebala vaša pomoć vi ste joj okrenuli leđa. Zaboravili ste sve što je činila za vas, jer vi sada imate nove prijatelje. A ona više nije dio tih prijatelja.

Odbacili ste je iz svog života, jer ste vjerovali u laži koji su vam drugi govorili. Davno je to bilo, ali vi ćete se uskoro početi kajati za ono što ste učinili. Odbaciti naj vjernijeg prijatelja iz svog života, za to je potrebno mnogo bezobrazluka i uticaja lažnih prijatelja. U budućnosti ćete shvatiti da ste pogriješili, ali biće kasno. Shvatit ćete da su vam lažni prijatelji donijeli samo bol i tugi, isto kao što ste to vi učinili svom pravom prijatelju.Nikada nećete moći prežaliti što ste je izbacili iz svog života, a ona vam to  nikada neće oprostiti. Mnogo ćete patiti zbog toga.Ona je bila prijatelj za život, ali vi to niste vidjeli u pravo vrijeme. Sada je svakako kasno jer oproštaj nećete dobiti.