IZABERI KARTU: Jedna je znak da te, nazalost, USKORO CEKA IZDAJA!

IZABERI KARTU: Jedna je znak da te, nazalost, USKORO CEKA IZDAJA!

25. srpnja 2023. 0 By Lala

KARTA BROJ JEDAN:

Ako ste izabrali kartu broj jedan, sami ste upali u prvu zamku.

Vi ste od onih prostodusnih i druzeljubivih ljudi. Sami sebi birate put i krcite staze. Svi vasi putevi su bili zakrceni, a svojim vrednim rukama ste pravili slobodan prolaz.  Svoje trnje ste sklanjali, oslobadjali toliko da mozete nesmetano proci. Trebalo vam je puno truda, znoja i mnogo skrivenih suza i placa u samoci vase sobe. U dubini vase duse. Zalili se na prepreke, a bile su brojne, niste nikome. Niste se imali kome ni pozaliti, jer oko vas su svi bili jaci. Oni su imali skoro sve, dok vi niste imali nista.  Ipak ste cuteci i trpeci radili mocno i stvarali deo po deo svojih snova. Svoj zivot i svoje snove ste gradili deo po deo i ciglu po ciglu. Upadali ste u zamke koje su bile neminovne. Ali bilo je i onih koje su vam postavljali vasi neprijatelji.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi mozda ne verujete da ste ih imali, ili od svoje dobrote niste mogli poverovati u to…

Oni su imali sve, a vi nista! Zasto bi vas mrzeli? Dobicete sasvim prost odgovor.Oni su imali sve ali nisu imali vasu pamet, ruke i karakter. Videvsi da vam  ide dobro, zavideli su vam mada nisu imali na cemu.  Vasa sreca u krugu prijatelja, bila im je potez za smicalice. Vas su voleli svi i svi su vas cenili. A njih samo oni slicni njima.

Vi ste uspeli i u ljubavi, nasli ste srodnu dusu, ide vam solidno. Vi ste zadovoljni u dusi, a oni su pohlepni, i nikad im nije dosta. Ostanite to sto jeste, i budite uvek dobri i covecni. Samo se cuvajte zlobnih, mnogo ih je oko vas!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2