TESKI DANI su pred ovim zodijacima! Stize im VRIJEME SUZA i IZGUBLJENIH LJUBAVI!

TESKI DANI su pred ovim zodijacima! Stize im VRIJEME SUZA i IZGUBLJENIH LJUBAVI!

28. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Sreca je za vas kada je i osoba koju volite sretna. Vi ste emotivan zodijak koji ne zna i ne zeli da sakrije svoja osjecanja. Uvijek ste iskreni prema voljenoj osobi, jer vi ne zelite da postoje tajne izmedju vas i osobe koju volite.

Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena i nikada niste ni pokusali da slazete voljenu osobu jer iskrenost u vasoj vezi mora biti.

Mnogo truda ulazete kako bi sve bilo onako kako ste to uvijek i zamisljali. Nikada se niste prestali boriti za vasu vezu, pa cak ni kada su vas najveci problemi zadesili.

Ljubav je za vas uvijek bila nesto posebno, nesto sa cim se ne igra. Vase razocarenje ce biti ogromno u narednim danima jer vas partner ce vam slomiti srce.

Vi cete imati priliku da saznate istinu o voljenoj osobi koja vam se nece dopasti.

Dok je vama iskrenost uvijek bila na prvom mjestu, vasem partneru sigurno nije. On je zaljubljen u jednu drugu osobu, ali isto tako nema namjeru ni da vam kaze istinu. Ali vi cete istinu saznati i niko nece moci da vas utjesi.

Pred vama je jedan period u kojem cete se morati pomiriti sa tim da ste voljeli pogresnu osobu.

Jako tesko ce vam to pasti, ali vi ste zodijak koji ce se i sa tom tugom izboriti. Trebace vremena,  ali vi cete pravu ljubav jos da upoznate.

Stranice: 1 2