Lav se bori sa SVOJIM EMOCIJAMA, VAGA saznaje da NIJE VOLJENA, a ovaj zodijak NAPOKON ima srece u SVEMU…

Lav se bori sa SVOJIM EMOCIJAMA, VAGA saznaje da NIJE VOLJENA, a ovaj zodijak NAPOKON ima srece u SVEMU…

28. srpnja 2023. 0 By Maja

U narednom periodu mnogo toga se mijenja u zivotu ova tri zodijaka. Velike emocije upravljaju Lavom, i dok ce Vodoliji sve poci za rukom neko ce morati da se suoci sa velikom ljubavnom tugom.

LAV

Vi ste zodijak koji je uvijek cinio sve za svoju ljubavnu srecu, ali i sa velikim problemima ste se morali susretati. Veza koju imate sada izgleda kao da je krenula na bolje, ali vi pocinjete da imate velike sumnje. Mada vasem partneru nastojite da vjerujete, u zadnje vrijeme vise vladaju sumnje izmedju vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Poceli ste da slusate zle jezike i velike sumnje su pocele da vas prate.

Pred vama  je jedan period u kojem cete biti mnogo emotivni, jer sa jedne strsne zelite da vjerujete voljenoj osobi. Ali zli jezici su napravili odlican posao. Slusajte svoje srce, a ne one koji vam nista dobro ne zele. Vas partner vas mnogo voli, i nikada mu nije namjera da vas slaze ili da vas prevari.

Pred vama su desavanja  u kojima cete shvatiti da ste napravili veliku gresku sto ste slusali ljude koje i ne poznajete.

Bice vam krivo zbog toga, ali takve stvari morate rjesavati sa vasim partnerom, a ne sa ljudima koji se petljaju u tudje zivote.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2