SREDA, drugi dan avgusta, donosi NAJVECU SRECU za ova DVA znaka zodijaka!

SREDA, drugi dan avgusta, donosi NAJVECU SRECU za ova DVA znaka zodijaka!

1. kolovoza 2023. 0 By Maja

 

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, drugi dan avgusta, donosi vam harmoniju i sklad u odnosima sa voljenom osobom. Razmislite o tome kako možete doprineti većoj ravnoteži u vezi. Otvorenost za kompromise i iskrena komunikacija će vam doneti još veću sreću u ljubavi.

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Za Škorpione, sreda, drugi dan avgusta, donosi izuzetno srećan period u ljubavi. Očekujte emotivnu bliskost sa partnerom i moguće iznenađenje koje će vam ojačati vezu. Budite otvoreni za razgovor i iskrenost, jer će to voditi ka još većoj harmoniji i ljubavi u vašem odnosu.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, drugi dan avgusta, donosi vam avanturu i uzbuđenje u ljubavi. Možda ćete upoznati nekog posebnog ko će vas inspirisati i doneti vam sreću. Budite otvoreni za nove ljubavne mogućnosti i pustite da vas vodi vaša intuicija.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi, drugi dan avgusta, mogu se osećati posebno blisko sa partnerom. Ovo je vreme kada možete rešiti nesuglasice i ojačati vašu vezu. Budite pažljivi prema partnerovim potrebama i pokažite mu svoju podršku i ljubav.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Vodolije, drugi dan avgusta, možda će osetiti unutrašnji rast i razvoj u vezi. Otvorite se prema partneru i izrazite svoje želje i potrebe. Budite hrabri u izražavanju svojih osećanja kako biste produbili vašu emotivnu povezanost.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Ribe, drugi dan avgusta, mogu očekivati intenzivne emotivne trenutke i duboku povezanost sa voljenom osobom. Budite otvoreni za dublje razgovore i razumevanje partnera. Vaša osećajnost će vam pomoći da se još više približite onome što zaista želite u ljubavi.

Stranice: 1 2