RETROGRADNA VENERA je u znaku LAVA do 3.septembra-evo kome se VRACAJU BIVSI!

RETROGRADNA VENERA je u znaku LAVA do 3.septembra-evo kome se VRACAJU BIVSI!

1. kolovoza 2023. 0 By Maja

OVAN (21. mart – 19. april):

Venera retrogradna u Lavu probudiće vašu strast i samopouzdanje. Moguće je da se vratite bivšoj ljubavi koju nikada niste zaboravili. Međutim, pre nego što donesete odluku, dobro razmislite o tome da li su se stvari promenile ili ste samo privremeno osetili emotivni zanos.

 

BIK (20. april – 20. maj):

Osećaćete unutrašnju nestabilnost tokom retrogradne Venere u Lavu. Možda ćete razmišljati o povratku s bivšom osobom, ali budite oprezni i prvo razjasnite razloge za prekid. Razmislite o tome šta zaista želite iz veze pre nego što donesete odluku.

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun):

Venera u Lavu će za vas doneti strast i uzbuđenje u ljubavi. Postoji mogućnost da vam se vrati bivša ljubav koja će vas ponovno osvojiti svojom harizmom. Razmislite o tome šta ste naučili iz prošlih veza pre nego što se potpuno prepustite novoj šansi.

 

RAK (21. jun – 22. jul):

Tokom ovog perioda, moguće su promene u vezi sa porodičnim odnosima i bliskim vezama. Retrogradna Venera u Lavu vam može doneti potrebu za više pažnje i ljubavi od partnera. Budite otvoreni u komunikaciji i izrazite svoje potrebe na iskren način.

 

LAV (23. jul – 22. avgust):

Retrogradna Venera u vašem znaku može doneti introspekciju i razmišljanje o vašim emotivnim potrebama. Ovo je vreme kada možete proći kroz lični rast i transformaciju u vezi sa ljubavnim odnosima. Budite otvoreni za promene i spremni da pružite ljubav i podršku partneru.

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar):

Tokom ovog perioda, obratite pažnju na svoje komunikacijske veštine i način na koji izražavate svoje osećaje. Retrogradna Venera u Lavu može doneti promene u komunikaciji sa partnerom. Razmislite o tome kako možete poboljšati svoje odnose kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2