Narednih sedam dana ce promeniti BAS SVE kada su u pitanju EMOCIJE ova dva znaka zodijaka!

Narednih sedam dana ce promeniti BAS SVE kada su u pitanju EMOCIJE ova dva znaka zodijaka!

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

OVAN (21. mart – 19. april):

Narednih sedam dana za Ovnove će biti obeleženi uzbuđenjem i avanturom u ljubavi. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti svojom harizmom i energijom. Osećaćete se hrabro i spremno za nove izazove. Ako ste u vezi, iskoristite ovaj period za dodatno zbližavanje sa partnerom i zajedničke aktivnosti koje će osvežiti vašu vezu.

BIK (20. april – 20. maj):

Bikovi će tokom narednih sedam dana biti okrenuti svojoj porodici i domu. Ovo će biti vreme da se posvetite bliskim osobama i stvorite emotivnu harmoniju u vašem domu. Ako ste u vezi, možete očekivati podršku od strane partnera i osećaj stabilnosti u vezi. Ovo će biti vreme kada ćete ceni svoju emotivnu sigurnost.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun):

Za Blizance, narednih sedam dana donosiće promene u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da će se pojaviti različiti izazovi u vezi koje će zahtevati otvorenu i iskrenu komunikaciju. Budite pažljivi u svojim rečima i pokušajte da razumete partnerove potrebe i osećanja.

RAK (21. jun – 22. jul):

Rakovima će narednih sedam dana doneti priliku za produbljivanje emotivnih veza. Osećaćete se emotivno povezano sa partnerom i spremni da pokažete svoje osećaje. Neka vaša osećajnost i brižnost budu vodič u ovom periodu. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga sa kim ćete imati duboku emocionalnu konekciju.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar):

Device će narednih sedam dana biti fokusirane na rešavanje eventualnih nesuglasica u vezi. Važno je da se otvoreno razgovara o svim problemima i da se potraže kompromisna rešenja. Vaša praktičnost i analitičnost će vam pomoći da sagledate situaciju iz različitih uglova i pronađete najbolje rešenje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2