Narednih sedam dana ce promeniti BAS SVE kada su u pitanju EMOCIJE ova dva znaka zodijaka!

Narednih sedam dana ce promeniti BAS SVE kada su u pitanju EMOCIJE ova dva znaka zodijaka!

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, narednih sedam dana donosiće potrebu za ravnotežom i harmonijom u vezi. Važno je da obratite pažnju na potrebe svog partnera i da uložite trud kako biste očuvali harmoniju u vezi. Komunikacija i otvorenost će biti ključni za vaš ljubavni uspeh u ovom periodu.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Kao što je već napomenuto, Škorpioni će narednih sedam dana proći kroz moćne transformacije u ljubavnom životu. Duboke emocije će biti naglašene, a vaša strast će biti na vrhuncu. Ovo će biti vreme kada ćete se suočiti sa važnim odlukama i proći kroz intenzivne emotivne trenutke.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će narednih sedam dana biti otvoreni za nove avanture i iskustva u ljubavi. Vaša avanturistička priroda će vas terati da istražujete i upoznajete nove ljude. Ovo će biti vreme kada ćete proširiti svoje horizonte u ljubavi i uživati u različitim iskustvima.

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će narednih sedam dana biti okrenuti ka ostvarivanju stabilnosti i sigurnosti u vezi. Vaša vernost i posvećenost će biti naglašeni, a vi ćete se osećati voljeno i cenjeno. Ovo će biti vreme kada ćete se fokusirati na zajedničke ciljeve i planiranje budućnosti sa partnerom.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Za Vodolije, narednih sedam dana donosiće promene u ljubavnom životu. Vaša nezavisnost će biti naglašena, ali ćete takođe osećati potrebu za emotivnom povezanošću. Ovo će biti vreme kada ćete se suočiti sa različitim emocijama i pronaći ravnotežu između vaše nezavisnosti i želje za bliskošću.

RIBE (19. februar – 20. mart):

Za Ribe, narednih sedam dana donosiće dublje emotivne veze i veću emotivnu povezanost sa voljenom osobom. Osećaćete se sigurno i podržano u vezi, a vaše empatične sposobnosti će vam pomoći da bolje razumete potrebe partnera. Neka vaša osetljivost bude vodič u ovom periodu i dozvolite svojim emocijama da vas vode ka srećnijem ljubavnom životu.

Stranice: 1 2