Saznajte sta vam predvidja HOROSKOP do KRAJA GODINE kada je u pitanju POLJE LJUBAVI i sta posebno sledi!

Saznajte sta vam predvidja HOROSKOP do KRAJA GODINE kada je u pitanju POLJE LJUBAVI i sta posebno sledi!

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ljubav će biti u fokusu do kraja godine. Vaša potreba za harmonijom i ravnotežom će vam pomoći da izbegnete konflikte i negativnost u vezi. Ovo je dobar period za dublje emotivne veze i otvorenost prema partneru.

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpioni će do kraja godine biti intenzivni u ljubavi. Vaša strast i tajanstvenost će privlačiti pažnju potencijalnih partnera. Ako ste u vezi, očekujte dublje emocionalno povezivanje sa partnerom. Ovo je dobar period za razrešenje starih nesporazuma.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će do kraja godine biti otvoreni za nova iskustva u ljubavi. Vaša avanturistička priroda će vas terati da istražujete i upoznajete nove ljude. Ako ste u vezi, iskoristite ovaj period za povezivanje sa partnerom i zajednička putovanja.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, ljubav će biti stabilna i sigurna do kraja godine. Vaša vernost i posvećenost će biti cenjeni od strane partnera. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga posebnog sa kim ćete graditi trajnu vezu.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Vodolije će do kraja godine imati promenljivu situaciju u ljubavi. Vaša znatiželja će vas terati da istražujete različite mogućnosti, što može dovesti do uzbudljivih susreta sa različitim ljudima. Ako ste u vezi, obratite pažnju na komunikaciju i izbegavajte nesporazume.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Za Ribe, ljubav će biti puna emocija do kraja godine. Vaša emotivna povezanost sa partnerom će biti duboka, što će vam doneti osećaj sigurnosti i ljubavi. Ovo je dobar period za donošenje važnih odluka u vezi i planiranje zajedničke budućnosti.

Stranice: 1 2