Do kraja mjeseca AVGUSTA ovi znaci ce raskinuti sa VOLJENOM OSOBOM!

Do kraja mjeseca AVGUSTA ovi znaci ce raskinuti sa VOLJENOM OSOBOM!

3. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovan (21. ožujka – 19. travnja):

Ovnovi su poznati po svojoj odlučnosti i ponekad mogu brzo donijeti odluke. Do kraja mjeseca, mogli bi se suočiti s problemima u vezi koje će dovesti do razdvajanja. Važno je da budu otvoreni i iskreni u komunikaciji s partnerom kako bi se izbjegao raskid. Ovnovi su energični i ambiciozni. Kako biste pronašli unutarnju sreću, važno je usmjeriti svoju strast prema projektima i ciljevima koji vas ispunjavaju. Pokušajte pronaći ravnotežu između radne etike i vremena za sebe kako biste očuvali svoje emocionalno zdravlje.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja): Rakovi su iznimno osjećajni i skloni dubokim emocionalnim vezama. Do kraja mjeseca, mogli bi osjetiti neke nesuglasice s voljenom osobom koje će dovesti do razmišljanja o raskidu. Važno je da se otvoreno razgovara o osjećajima kako bi se riješili problemi.

Za Rake, unutarnja sreća leži u vašoj sposobnosti izražavanja ljubavi i brige prema drugima. Potrudite se da svoje vrijeme i pažnju posvetite voljenima. Ovo je također idealno vrijeme za rad na vašim kreativnim talentima kako biste se osjećali ispunjeno i zadovoljno.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada):

Vage teže ravnoteži i harmoniji u vezi, ali do kraja mjeseca, mogu se suočiti s nekim neslaganjima s voljenom osobom. Ovaj period može biti izazovan za njih, no važno je da pronađu način kako bi razriješili nesporazume i izbjegli raskid.Za Vage, unutarnja sreća leži u održavanju ravnoteže i harmonije u svim aspektima vašeg života. Potrudite se da budete pravedni prema sebi i drugima. Neka vaša ljubav prema umjetnosti i ljepoti vam pomogne u pronalaženju radosti u malim stvarima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2