ASTRO PROGNOZE DO kraja AVGUSTA ! Evo sta vam je sudbina pripremila!

ASTRO PROGNOZE DO kraja AVGUSTA ! Evo sta vam je sudbina pripremila!

3. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovan (21. ožujka – 19. travnja):

Za Ovnove, kraj avgusta donosi prilike za profesionalni napredak. Postoji mogućnost promocije ili napretka u vašoj karijeri, ali također možete naići na neočekivane izazove koji će zahtijevati vašu odlučnost i hrabrost. U ljubavi, budite otvoreni za razgovore i pokažite više empatije prema partneru kako biste ojačali vaš odnos.

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Bikovi će se do kraja avgusta suočiti s unutarnjim preispitivanjem i potrebom za introspekcijom. Ovo je idealno vrijeme za postavljanje dugoročnih ciljeva i usmjeravanje energije prema ostvarenju vaših snova. Također, budite oprezni u komunikaciji s drugima kako biste izbjegli nesporazume u odnosima.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Do kraja avgusta, Blizance očekuje snažna intuicija i emocionalna povezanost s voljenom osobom. Budite otvoreni za nove avanture u ljubavi i usmjerite svoju energiju prema zajedničkim projektima i interesima s partnerom. Na poslovnom planu, izbjegavajte donošenje važnih odluka bez dovoljno razmišljanja.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Za Rake, kraj avgusta donosi mogućnost proširenja vašeg društvenog kruga i susreta s novim zanimljivim ljudima. Ovo je vrijeme za druženje i povezivanje s istomišljenicima. U ljubavi, postavite jasne granice kako biste očuvali vašu emocionalnu ravnotežu.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Lavovi će do kraja avgusta osjetiti potrebu za samoispitivanjem i potragom za duhovnim rastom. Uzmite si vremena za meditaciju i duhovne prakse kako biste se povezali sa svojim unutarnjim ja. Na poslovnom planu, usredotočite se na dugoročne ciljeve i budite strpljivi u ostvarivanju uspjeha.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Za Device, kraj avgusta donosi prilike za napredak u karijeri i postizanje financijske stabilnosti. Iskoristite ovaj period za postavljanje poslovnih ciljeva i planiranje budućnosti. U ljubavi, budite otvoreni za komunikaciju i iskrene razgovore s partnerom kako biste izbjegli nesporazume.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2