LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK   Sledi dan za EMOCIJE, RADOST, ostvarenje zelja ali i NOVU LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK Sledi dan za EMOCIJE, RADOST, ostvarenje zelja ali i NOVU LJUBAV!

3. kolovoza 2023. 0 By Maja

Dragi čitatelji, danas je izvanredan dan za emocije, radost i ostvarenje želja! Zvijezde su se savršeno poravnale kako bi vam donijele novu ljubav i romantiku. Pripremite se za uzbudljiv dan ispunjen neizvjesnošću, ali i mogućnostima za duboko emotivno povezivanje s drugim osobama. Pročitajte što vam zvijezde predviđaju za vaš znak Zodijaka.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja): Petak će za Ovnove donijeti snažne emotivne vibracije. Osjetit ćete unutarnju snagu i hrabrost da izrazite svoje osjećaje prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni, ovaj dan će vam donijeti mogućnost susreta s nekim posebnim. Budite hrabri i otvoreni.

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Vaša strpljenja će biti nagrađena jer će petak donijeti bliskost i sklad u vaš odnos. Razgovarajte sa svojim partnerom o svojim ciljevima i snovima kako biste ojačali vašu vezu. Slobodni Bikovi trebali bi pratiti svoj instinkt i dopustiti da ih srce vodi.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Danas ćete biti okruženi ljudima koji vam donose radost i smijeh. Iskoristite ovu priliku da se zbližite s nekim tko dijeli vaše interese. Ako ste već u vezi, razvedrite atmosferu spontanim izletom s partnerom.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Petak će vam donijeti duboke i introspektivne osjećaje. Razmislite o svojim potrebama u vezi i izrazite ih partneru. Slobodni Rakovi mogli bi naići na osobu koja će ih potpuno osvojiti. Pratite svoj instinkt.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Vaš šarm i karizma bit će u punom sjaju ovog petka. Iskoristite ovu energiju da osvojite srce osobe koja vam se sviđa. Veza s voljenom osobom bit će strastvenija nego ikad prije, a novi i uzbudljivi doživljaji čekaju slobodne Lavove.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Danas ćete biti emocionalno osjetljiviji nego obično. Otvorite srce i dopustite si da izrazite svoje osjećaje bez straha od osude. Ako ste slobodni, osoba koja vam je bliska može pokazati romantične znakove.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2