LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK   Sledi dan za EMOCIJE, RADOST, ostvarenje zelja ali i NOVU LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK Sledi dan za EMOCIJE, RADOST, ostvarenje zelja ali i NOVU LJUBAV!

3. kolovoza 2023. 0 By Maja

Vaga (23. rujna – 22. listopada):

Petak će donijeti stabilnost i harmoniju u vaš ljubavni život. Očekujte romantično iznenađenje od vašeg partnera. Slobodne Vage mogu naići na osobu koja će ih očarati svojom inteligencijom i šarmom.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog):

Vaša strast će doseći vrhunac ovog petka. Prepustite se intenzivnim osjećajima i uživajte u strastvenom vikendu s voljenom osobom. Slobodni Škorpioni mogu se zaljubiti na prvi pogled.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca):

Danas ćete biti nesputani i otvoreni za nova iskustva. Prihvatite poziv za izlazak i vidjet ćete kako će vam se život obogatiti novim poznanstvima. Ako ste u vezi, ovo je dan za uživanje u zajedničkim avanturama.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja):

Vaša ambicija neće biti samo usmjerena na posao već i na ljubav. Pustite poslovne brige po strani i posvetite se partneru. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u osobu koja vam pruža emocionalnu podršku.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače):

Danas ćete imati dublji uvid u svoje osjećaje. Razgovarajte sa svojim partnerom o svojim strahovima i nadama. Ako ste slobodni, neka vas neobičan susret iznenadi i potakne na razmišljanje o ljubavi.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka):

Vaša intuicija će biti posebno snažna ovog petka. Slušajte svoje srce i slijedite svoje osjećaje kada je riječ o ljubavi. Ako ste u vezi, pokažite pažnju prema partneru. Slobodne Ribe mogu naići na osobu koja će ih osvojiti svojom nježnošću.

Stranice: 1 2