Vrijeme ISKRENIH LJUBAVI: Avgust ce ovim znacima donijeti ljubav na prvi pogled!

Vrijeme ISKRENIH LJUBAVI: Avgust ce ovim znacima donijeti ljubav na prvi pogled!

3. kolovoza 2023. 0 By Lala

 

2. Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vago draga, avgust će donijeti neočekivani susret koji će ti potpuno uzdrmati svijet. Na nekom društvenom događaju ili možda putem neke društvene mreže, upoznaćeš osobu koja će te osvojiti svojom duhovitošću i šarmom. Vaši razgovori će teći glatko, a vi ćete se osjećati kao da ste pronašli dušu srodnu svojoj. Ta osoba će ti pokazati svijet iz potpuno drugačije perspektive, a ti ćeš osjetiti kako tvoje srce brže kuca. Nemoj se plašiti da se prepustiš ovoj iskrenoj ljubavi, jer ćeš možda upravo sada pronaći osobu koju si oduvijek tražio/la.

Vago draga, tvoja ljubaznost i želja za harmonijom često te teraju da žrtvuješ svoje potrebe zarad zadovoljstva drugih. Savetujem ti da naučiš postaviti granice i izraziti svoje mišljenje i želje na konstruktivan način. To će ti pomoći da očuvaš svoj identitet i izbegneš situacije u kojima se osećaš iskorišćeno/a. Takođe, potrebno je da radiš na svojoj odlučnosti i samopouzdanju kako bi lakše donosila važne odluke. Nemoj se plašiti suočiti se sa teškoćama, jer će ti to pomoći da rasteš kao osoba. U ljubavi, trudi se da budeš otvorena i iskrena sa partnerom, jer samo tako možete izgraditi snažan i dugotrajan odnos.

 

 

3. Strijelac (22. novembar – 21. decembar):

Dragi Strijelče, ovog avgusta tvoj avanturistički duh će te odvesti na neočekivano putovanje, na kojem ćeš susresti nekoga ko će te potpuno opčiniti. Možda ćeš upoznati tu osobu na nekom egzotičnom mjestu ili čak u nekom inspirativnom okruženju, ali jedno je sigurno – osjetićeš trenutnu povezanost. Ta osoba će te privući svojom hrabrošću i strašću prema životu, što će te natjerati da se osjećaš življe nego ikad. Bez obzira na to gdje budeš, zvijezde su se ujedinile da ti donesu ljubav na prvi pogled. Ne oklijevaj, prepusti se ovoj neobičnoj prilici i uživaj u svakom trenutku!

Dragi Strijelče, tvoja avanturistička priroda i želja za slobodom često te teraju da tražiš nove izazove i iskustva. To je divna osobina, ali ponekad možeš postati nestrpljiv/a i nedosledan/na. Savetujem ti da se fokusiraš na postizanje svojih ciljeva i da istraješ u svojim naporima. Postavljanje realnih ciljeva i razvijanje strpljenja će ti pomoći da ostvariš ono što želiš. Takođe, budući da si društven i komunikativan/a, pokušaj da pažljivo slušaš i pokažeš interesovanje za mišljenja drugih ljudi. To će ojačati tvoje veze sa njima. U ljubavi, budi iskren/a prema svojim osećanjima i potrebama, a isto očekuj od partnera. To će vam omogućiti da izgradite dublju povezanost i razumevanje.

 

 

Stranice: 1 2