Bik raspolozen, Skorpiji stize novac Ribama i Devicama slede najvece promene..

Bik raspolozen, Skorpiji stize novac Ribama i Devicama slede najvece promene..

4. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su promjene na polju emocija koje ce vam se mnogo dopasti jer jedna osoba do koje vam je mnogo stalo priznaje vam svoje emocije. Napokon je pred vama velika ljubavna sreca kakvoj ste se i nadali. Sve ce da vam krene na bolje.

 

SKORPIJA

Novcana sreca je pred vama jer vas ocekuju novci koji ce vam donijeti najljepse promjene. Pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo jer vi cete samo sretni biti u danima koji su pred vama . Prvi dani mjeseca avgusta nece vam dati razloga za brigu.

 

STRIJELAC

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti itekako zadovoljni. Ocekuju vas desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer pred vama su promjene kakvim ste se i nadali.

 

JARAC

Bicete sretni jer ce mnogo toga u danima koji su pred vama da vam krene na bolje. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo jer vi cete uspjeti da ostvarite jedan veliki poslovni san. Vrijeme je da vam sve krene na bolje.

 

VODOLIJA

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti i vise nego zadovoljni. Ocekuju vas sretni dani jer cete uspjeti da ostvarite sve sto ste imali u planu. Pred vama je samo velika sreca koja ce vam znaciti mnogo.

 

RIBA

Vrijeme je za velike promjene u vasem zivotu, ali te promjene vama samo dobro donose. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama su  desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Bicete sretni i zadovoljni sa svim promjenama koje su pred vama.

Stranice: 1 2