Ovi zodijaci su MISLILI da im SRECA nije SUDJENA, ali do KRAJA MJESECA  SUDBINA okrece KOLO SRECE!

Ovi zodijaci su MISLILI da im SRECA nije SUDJENA, ali do KRAJA MJESECA SUDBINA okrece KOLO SRECE!

15. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su mnogo patili u zadnje vrijeme. Sreca ih nije pratila, ali oni nikada nisu prestali da se istoj nadaju.

Do kraja mjeseca sve ce da bude bolje u zivotima ova dva znaka. Vrijeme je za veliku srecu.

 

OVAN

Vi ste zodijak koji nikada ne odustaje od svojih namjera.  Mnogo ste uporni jer vi uvijek tacno znate sta zelite. Vama u zivotu nije uvijek lako, jer cesto morate da suocite i sa najvecim problemima. Ipak, vi zelite srecu, i za tu srecu vrlo dobro znate da se borite. Nikada ne odustajete, ma koliko god vam tesko bilo.

Za srecu se borite, sreci se nadate. Vi ste osoba kojoj porazi ne mogu nista.  Svaki poraz vas cini samo jacom i odlucnijom osobom. Vi ste takvi i nikada se ne bi mijenjali.

Cesto pomislite da vam sreca prosto nije sudjena, jer mnogo toga se je desavalo sto vas je dovodilo na rub ocaja. Ipak digli ste glavu i nastavili dalje, jer vi svoju srecu zelite. Kolo srece se okrece, jer pred vama je jedan period u kojem cete vi postici mnogo. Mnogo vise nego sto ste se tome ikada mogli nadati.

Pred vama su desavanja koja ce cijeli vas zivot okrenuti u jednom boljem pravcu. Poslovna sreca koja vam je od velikog znacaja, napokon kuca na vasa vrat i mijenja sve.

Pred vama je velika novcana sreca za koju ste mislili da vas je prestala pratiti. Ali ona ce do kraja mjeseca da vam vrati za svaki put kada vam je okretala ledja. Novcana sreca stize, ali  i na polju ljubavi vi za probleme necete znati. Sve ce biti onako kako ste zeljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2