Izaberi MAGICNU SIJALICU i saznaj da li ce TVOJA BUDUCNOST biti SVIJETLA,  ili cete pratiti TAMNA TUGA!

Izaberi MAGICNU SIJALICU i saznaj da li ce TVOJA BUDUCNOST biti SVIJETLA, ili cete pratiti TAMNA TUGA!

16. kolovoza 2023. 0 By Maja

MAGICNA SIJALICA BROJ 1

Ti si u svom zivotu do sada vidio mnog tugei razocarenja, ali to te nije moglo natjerati da se prestanes nadati svojoj velikoj sreci. Ti ne samo da se nadas da ce ti biti bolje u zivotu, ti i radis na tome uporno i vrijedno. Ne dozvoljavas da bilo ko upravlja tvojim zivotom, jer ti si osoba koja je uvijek bila samostalna i koja se je uvijek sama za sebe borila.

Istina je da ti nije bilo lako, ali ti si uvijek pokusavao da izvuces najbolje za sebe i svoju porodicu.

Ti nikada ne mislis samo na sebe, jer egoista nikada nisi bio. Desavanja koja su iza tebe jesu ostavila traga, ali to ne znaci da ces ti zivjeti u proslosti.

Pred tobom je buducnost u kojoj te ceka jos uspona i padova, ali sreca ce na kraju ipak da caruje u tvom zivotu.

Svoje zelje i planove koje sada imas, ti ces uspjeti ostvariti. Nece uvijek biti lako, ali ti ces se za svoju srecu uspjeti izboriti.

 

MAGICNA SIJALICA BROJ 2

Desavanja u tvom zivotu nisu ti uvijek srecu donosila, ali ti si uvijek bio optimista koji je vjerovao da ce doci bolji dani. Mnogo truda ulazes u svoju srecu, mada ti nije uvijek lako. Teska vremena su prolazila kroz tvoj zivot, i prolaze i dan danas.

Ipak, ti si jaka osoba koja zna da se bori i kada je najteze u zivotu.

Nikada neces tako lako odustati od svojih snova, to sebi neces dozvoliti. Svjestan si da zivot nije bajka, ali ti uvijek pronadjes nacin da se izboris za svoju srecu. Tebi najveca sreca nije sudjena. Doci ce tuga koja ce ti slomiti srce, ali odustati neces.

Prosto ti je sudjeno da se boris sa raznim izazovima, ali ti ces uvijek pronaci snage da nastavis dalje.

Osoba si kojoj ce tuga uci u zivot, ali to tvoj stav prema zivotu nece promjeniti. I do sada si znao da se boris, to ces ciniti i u buducnosti ma koliko god ti tesko bilo. Ti si borac koji nikada ne odustaje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2