Ljubavni horoskop za 28.avgust: Nedelja moze biti dan za emocije,a evo kome ce doneti velika srecna desavanja!

Ljubavni horoskop za 28.avgust: Nedelja moze biti dan za emocije,a evo kome ce doneti velika srecna desavanja!

26. kolovoza 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ovaj dan donosi ravnotežu i harmoniju u ljubavi. Ako ste u vezi, mogli biste se osećati posebno povezano sa partnerom. Ako ste slobodni, možete privući osobu koja će se istaći svojom diplomatskom prirodom i pažnjom prema vama.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će osetiti duboke emocionalne vibracije 28. avgusta. Možda ćete se suočiti sa svojim strastima i unutarnjim potrebama. Važno je da budete iskreni prema sebi i da se ne plašite da izrazite svoje želje partneru.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će doživeti uzbuđenje i avanturu u ljubavi. Ako ste u vezi, ovo je vreme za zajedničke aktivnosti koje će vas povezati na emocionalnom nivou. Ako ste slobodni, mogli biste se upustiti u nešto novo i uzbudljivo.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

 

Jarčevima će 28. avgust doneti priliku za ozbiljne razgovore o budućnosti u vezi. Možda ćete razmatrati zajedničke planove i ciljeve. Važno je da budete realni i otvoreni za kompromis kako biste izgradili čvrstu osnovu za budućnost.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Za Vodolije, ovaj dan donosi nekonvencionalan pristup ljubavi. Možda ćete se povezati sa nekim ko deli vaše inovativne ideje i vrednosti. Ovo je vreme za eksperimentisanje i otvaranje prema neobičnim iskustvima.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će se osećati duboko emotivno povezane sa svojim partnerom 28. avgusta. Vaša intuicija će vam pomoći da razumete potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni, možete privući osobu koja će vas inspirisati svojom senzitivnošću i maštovitošću.

Ovo su opšti ljubavni uticaji za nedelju, 28. avgust, i svaki pojedinačni slučaj može varirati. Uživajte u ovom danu punom emocija i ljubavi!

Stranice: 1 2