Ovi zodijaci ce do kraja godine STATI na LUDI KAMEN!

Ovi zodijaci ce do kraja godine STATI na LUDI KAMEN!

28. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA

Vec dugo ste u vezi sa jednom divnom osobom, ali ono sto do sada fali je sudbonosno da, koje nikakao da se desi. Vi se mnogo volite, sto je vrlo bitno mnogo se postujete.

Vi ste osoba koja zna da voli samo cijelim srcem ili nikako. Pola duse ne poklanjate, vi dajete sve za osobu koju volite. Vas partner je naprosto lud za vama. Mnogo vas voli, i bez vas za njega zivot ne bi imao smisla. Vasa veza traje dugo i vi nikada niste mnogo patili za tim da se vjencate jer ste vi sretni i bez toga.

Ali sudbina ima drugacije planove i vi cete do kraja godine uploviti u bracnu luku.

Inicijativa ce doci od vaseg partnera, jer on sa vama zeli da provede svoj zivot. Vi ste do sada bili sretni, ali prosidba koja je pred vama mnogo ce vas usreciti.

Ponekad ste i pored velike ljubavi imali sumnje da li vas partner zaista misli ozbiljno sa vama. Odgovor je da. Vas partner vas voli vise nego bilo koga na ovom svijetu.

Vi ste njemu sve u zivotu i on ce vam to i dokazatii. Pred vama je zivot kao iz bajke jer oboje vjerujete u ljubav i velo dobro znate da je postujete.

Sreca koja je pred vama je neopisiva i vi cete samo za srecu i znati. Vrijeme je da se neke stvari promijene ako je moguce vasu vezu promijeniti na bolje, jer ona je skoro pa savrsena.

Stranice: 1 2