PROROCANSTVO za  CETVRTAK je pred vama: Evo sta TAROT KARTE predvidjaju za danas!

PROROCANSTVO za CETVRTAK je pred vama: Evo sta TAROT KARTE predvidjaju za danas!

30. kolovoza 2023. 0 By Maja

Svaki dan nosi sa sobom svoje jedinstvene energije i mogućnosti. Tarot karte nam omogućavaju da dobijemo uvid u te energije i da se pripremimo za ono što nam dan može doneti. Evo što tarot karte predviđaju za današnji četvrtak za sve horoskopske znakove:

 

 

Ovan (21. mart – 19. april): Petlovi

Ovnovi, danas se fokusirajte na komunikaciju. Petlovi simbolizuju razgovore, interakciju i razmenu informacija. Otvorite se za nove ideje i budite spremni da izrazite svoje mišljenje. Vaša energija će privući pažnju drugih.

 

 

Bik (20. april – 20. maj): Kraljica Disova

Bikovi, danas je dan da se posvetite materijalnim aspektima. Kraljica Disova donosi energiju posvećenosti poslu i finansijama. Razmislite o svojim ciljevima i koracima koje treba preduzeti kako biste ostvarili svoje ambicije.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun): Dvojka Mačeva

Blizanci, danas se suočite sa dilemama i odlukama. Dvojka Mačeva ukazuje na potrebu za razdvajanjem i izborom. Važno je da donesete odluke koje su u skladu sa vašim intuicijama i dubljim saznanjima.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul): Kralj Pehara

Rakovi, danas je naglasak na emotivnoj podršci. Kralj Pehara donosi energiju pažnje prema porodici i bliskim odnosima. Bilo da se radi o pružanju podrške ili prihvatanju podrške od drugih, važno je da se osećate voljeno i podržano.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust): Desetka Pehara

Lavovi, danas je vreme za refleksiju i zahvalnost. Desetka Pehara simbolizuje obilje i sreću. Razmislite o stvarima za koje ste zahvalni i otvorite se za primanje obilja koje vam dolazi.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar): Kralj Mačeva

Device, danas se suočite sa izazovima glave. Kralj Mačeva donosi energiju analize, logike i rešavanja problema. Važno je da se suočite sa situacijama sa razumnim i analitičkim pristupom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2