PROROCANSTVO za  CETVRTAK je pred vama: Evo sta TAROT KARTE predvidjaju za danas!

PROROCANSTVO za CETVRTAK je pred vama: Evo sta TAROT KARTE predvidjaju za danas!

30. kolovoza 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Devetka Disova

Vage, danas je fokus na praktičnim aspektima života. Devetka Disova ukazuje na postizanje ciljeva kroz praktične korake. Radite na organizaciji i strukturi kako biste ostvarili svoje ambicije.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Dama Mačeva

Škorpije, danas se suočite sa istraživanjem i analizom. Dama Mačeva donosi energiju intelekta i istraživanja. Otvorite se za nove informacije i budite spremni da dublje istražite situacije.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Desetka Mačeva

Strelčevi, danas je vreme za završetak i oslobađanje. Desetka Mačeva simbolizuje kraj nečega i oslobađanje od tereta. Neka sve što vam više ne služi ode kako biste napravili mesto za nove početke.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar): Dvojka Disova

Jarčevi, danas se suočite sa izborima u materijalnim aspektima. Dvojka Disova ukazuje na potrebu za balansom između poslovnih i ličnih prioriteta. Postavite prioritete i donesite odluke koje će vas usmeriti ka stabilnosti.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar): As Pehara

Vodolije, danas je vreme za nove početke u emotivnom aspektu. As Pehara donosi energiju svežeg starta u ljubavi i odnosima. Otvorite se za nove mogućnosti za povezanost i dublje emotivno iskustvo.

 

Ribe (19. februar – 20. mart): Devetka Mačeva

Ribe, danas je fokus na intelektualnoj sferi. Devetka Mačeva donosi energiju analize i intelektualnog rasta. Neka vam radoznalost vodi putem istraživanja i učenja.

 

Svi znakovi Zodijaka će danas doživeti različite aspekte energija kroz tarot karte. Otvorite svoje srce i um kako biste dobili dublji uvid u ono što vam danas donosi. Ne zaboravite da ste vi kreatori sopstvene sudbine i da tarot karte služe kao vodič ka boljem razumevanju sebe i sveta oko vas.

Stranice: 1 2