Ljubav od 4. do 11.septembra:Sledi period za desavanja, za ljubav, za raskide i pomirenje, a evo i kome!

Ljubav od 4. do 11.septembra:Sledi period za desavanja, za ljubav, za raskide i pomirenje, a evo i kome!

31. kolovoza 2023. 0 By Lala

Naravno, evo predviđanja za ljubavni život svakog znaka od 4. do 11. septembra.

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Za Ovnove, ovaj period donosi dinamične promene u ljubavnom životu. Moguće su strastvene veze koje se naglo pojavljuju, ali isto tako i raskidi koji će doći iznenada. Nemojte se bojati da preduzmete inicijativu ako osećate da je vreme za razgovor o osećanjima. Pomirenja su takođe moguća, posebno ako oboje budete spremni da radite na kompromisima.

 

 

Bik (20. april – 20. maj):

 

Za Bikove, fokus će biti na stabilnosti i dubokim emocionalnim vezama. Ako već imate partnera, ovo je vreme kada ćete se osećati još bliže jedno drugom. Ako ste slobodni, mogli biste sresti nekoga ko će vas privući svojom ozbiljnošću i doslednošću. Raskidi nisu verovatni, osim ako veza već ima duboke nesuglasice.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

 

Blizance očekuje period zabave i raznolikih iskustava u ljubavi. Flertovanje će biti u punom zamahu, a slobodni Blizanci bi mogli uživati u nekoliko lakih i uzbudljivih romansi. Ako ste u vezi, komunikacija će biti ključna. Razgovarajte sa svojim partnerom o svojim željama i potrebama kako biste održali harmoniju.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul):

 

Rakovima donosi period emotivnih previranja. Možda ćete se osećati nesigurno u vezi svojih osećanja ili nećete biti sigurni šta tačno želite. Važno je da budete iskreni prema sebi i da ne pristajete na kompromise koji bi vas mogli učiniti nesrećnim. Ako je potrebno, dajte sebi vreme za introspekciju pre nego što donesete važne odluke.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi će uživati u periodu strastvene ljubavi. Vaša harizma će biti posebno snažna, što će vas učiniti privlačnim drugima. Ako ste u vezi, ovaj period donosi romantiku i strast. Slobodni Lavovi bi mogli naići na nekoga ko će ih osvojiti na prvi pogled. Samopouzdanje će biti ključno.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device će se fokusirati na dublje emocionalne veze i sigurnost u odnosima. Ovo je period kada ćete želeti da izgradite stabilne temelje za budućnost sa svojim partnerom. Možda ćete imati ozbiljne razgovore o planovima i ciljevima. Ako su postojali nesporazumi, sada je vreme da se razreše.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2