Ljubav od 4. do 11.septembra:Sledi period za desavanja, za ljubav, za raskide i pomirenje, a evo i kome!

Ljubav od 4. do 11.septembra:Sledi period za desavanja, za ljubav, za raskide i pomirenje, a evo i kome!

31. kolovoza 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ovaj period donosi balansiranje između ljubavi i ličnih potreba. Važno je da se ne zanemari svoj identitet zarad veze. Ako ste u vezi, kompromis će biti ključan. Slobodni će možda osetiti unutrašnju napetost između želje za vezom i potrebe za nezavisnošću.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će se suočiti s dubokim emocijama i intenzivnim iskustvima u ljubavi. Ovaj period može doneti transformaciju u vašim odnosima, bilo kroz duboke razgovore ili čak krucijalne odluke. Pomirenja i raskidi su mogući, ali će biti vođeni dubokim osećanjima.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

 

Strelčevi će se fokusirati na avanture i širenje svojih horizonta u ljubavi. Ako ste u vezi, možda ćete planirati zajednička putovanja ili eksperimentisati s novim aktivnostima. Slobodni Strelčevi bi mogli privući nekoga ko deli njihovu strast prema istraživanju.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, ovaj period donosi potrebu za stabilnošću i predanošću u odnosima. Ako ste u vezi, možda ćete razmišljati o ozvaničenju veze ili čak o braku. Ako ste slobodni, privlačiće vas ozbiljni i zreli partneri.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolijama donosi period druženja i povezivanja s različitim ljudima. Ako ste u vezi, ovo je vreme kada ćete se osećati slobodno da izrazite svoju jedinstvenost i originalnost. Slobodni Vodolije bi mogli imati nekoliko uzbudljivih flertova, ali biće teže doneti odluku o ozbiljnijoj vezi.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Za Ribe, ovaj period donosi emotivnu dubinu i romantiku. Ako ste u vezi, mogli biste provesti mnogo vremena sa svojim partnerom razgovarajući o dubokim temama. Slobodne Ribe bi mogle priv

Stranice: 1 2