Jupiter je retrogradan od 4.septembra do KRAJA GODINE, i ovo je PERIOD kada se BIVSI VRACAJU!

Jupiter je retrogradan od 4.septembra do KRAJA GODINE, i ovo je PERIOD kada se BIVSI VRACAJU!

4. rujna 2023. 0 By Maja

Utjecaj na Ovnove (21. mart – 19. april)

Za Ovnove, retrogradni Jupiter može doneti povratak starih prijateljstava i kontakata. Možda će se suočiti sa izazovima u vezi sa tim kako da balansiraju svoje lične potrebe i potrebu za društvenim interakcijama. Ovo je vreme kada će Ovnovi moći da obnove veze sa osobama iz prošlosti i pronađu zajednički jezik.

 

 

Utjecaj na Bikove (20. april – 20. maj)

Bikovi će se osećati motivisani da razmotre svoje vrednosti i prioritete tokom retrogradnog Jupitera. Ovo je vreme kada će se možda suočiti sa dilemama vezanim za svoje materijalno blagostanje i potrebu za duhovnim rastom. Mogu se pojaviti prilike za obnavljanje kontakata sa osobama iz prošlosti koji će deliti slične vrednosti.

 

 

Utjecaj na Blizance (21. maj – 20. jun)

Blizanci će se suočiti sa izazovima vezanim za komunikaciju i izražavanje tokom retrogradnog Jupitera. Možda će se ponovo povezati sa starim poznanicima ili se suočiti sa pitanjima iz prošlih komunikacija. Ovo je vreme kada će Blizanci moći da razmotre svoj način komunikacije i kako ga unaprediti.

 

 

Utjecaj na Rake (21. jun – 22. jul)

Rakovima će retrogradni Jupiter doneti povratak starih emotivnih tema i odnosa. Mogu se suočiti sa dilemama vezanim za svoje emotivne potrebe i kako da usklade ljubavne veze sa svojim porodičnim obavezama. Ovo je vreme kada će Rakovi moći da razmotre svoje prioritete u ljubavi i porodičnim odnosima.

 

 

Utjecaj na Lavove (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će se osećati izazovno tokom retrogradnog Jupitera, budući da će se suočiti sa pitanjima vezanim za svoje lične ambicije i društvenu interakciju. Mogu se pojaviti prilike za obnovu kontakata sa starim prijateljima ili saradnicima. Ovo je vreme kada će Lavovi moći da razmotre kako da ostvare svoje ciljeve uz očuvanje harmoničnih odnosa sa drugima.

 

 

Utjecaj na Device (23. avgust – 22. septembar)

Device će se osećati motivisane da razmotre svoje zdravstvene i svakodnevne rutine tokom retrogradnog Jupitera. Mogu se suočiti sa dilemama vezanim za svoje prioritete u oblasti zdravlja i posla. Ovo je vreme kada će Device moći da razmotre kako da postignu ravnotežu između svojih ličnih potreba i obaveza prema drugima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2