Sve do POLOVINE NOVEMBRA je MARS u znaku VAGE – ona vazi za neodlucnog zodijaka pa OVIM znacima slede DILEME i ODLUKE!

Sve do POLOVINE NOVEMBRA je MARS u znaku VAGE – ona vazi za neodlucnog zodijaka pa OVIM znacima slede DILEME i ODLUKE!

4. rujna 2023. 0 By Maja

 

Utjecaj na Ovnove (21. mart – 19. april)

Za Ovnove, koji su poznati po svojoj energiji i inicijativi, tranzit Marsa kroz Vagu može biti izazovan. Ovnovi će osećati potrebu da balansiraju svoje impulsivne sklonosti sa diplomatijom i taktičkim pristupom. Dileme se mogu pojaviti u karijeri i ličnim odnosima, te će biti važno da pažljivo procene svoje prioritete pre nego što donesu odluke.

 

 

Utjecaj na Bikove (20. april – 20. maj)

Bikovi će se osećati udobno sa energijom Marsa u Vagi, budući da će ovaj tranzit doneti veći naglasak na harmoniju u njihovim životima. Mogu se suočiti sa dilemama u vezi sa finansijama i resursima, ali će njihova sposobnost da balansiraju između potreba za sigurnošću i želje za luksuzom biti ključna. Ovo je vreme kada će Bikovi posebno c

 

 

Utjecaj na Blizance (21. maj – 20. jun)

Blizanci će se suočiti sa izazovima vezanim za komunikaciju i izražavanje tokom tranzita Marsa kroz Vagu. Dileme se mogu pojaviti u oblasti odnosa sa braćom i sestrama, kao i u profesionalnom komunikacijom. Ovo je vreme kada će Blizanci morati pažljivo razmotriti svoje reči i taktički pristupiti rešavanju konflikata.

 

 

Utjecaj na Raku (21. jun – 22. jul)

Rakovima će tranzit Marsa kroz Vagu doneti dileme vezane za porodične odnose i emotivnu stabilnost. Mogu se suočiti sa izazovima u vezi sa svojim kućama i domaćinstvom, a potreba za harmonijom i srećom u porodičnom okruženju će biti naglašena. Ovo je vreme kada će Rakovi morati balansirati između svojih ličnih potreba i potreba svojih najbližih.

 

Utjecaj na Lavove (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će se osećati motivisani da pronađu ravnotežu između svoje lične ambicije i potrebe za socijalnom interakcijom tokom tranzita Marsa kroz Vagu. Dileme se mogu pojaviti u vezi sa društvenim obavezama i profesionalnim ciljevima.

Ovo je vreme kada će Lavovi morati razmisliti o tome kako da iskoriste svoju strast i energiju kako bi ostvarili svoje ciljeve, istovremeno održavajući harmonične odnose sa drugima.

 

 

Utjecaj na Device (23. avgust – 22. septembar)

Device će se osećati izazovno tokom tranzita Marsa kroz Vagu, budući da će se suočiti sa dilemama vezanim za finansije i vrednosti. Mogu se pojaviti konflikti između želje za materijalnim uspehom i potrebe da se deluje pravično. Ovo je vreme kada će Device morati pažljivo razmotriti kako da upravljaju svojim resursima i kako da postignu ravnotežu između ulaganja i štednje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

 

Stranice: 1 2