Retrogradni Uran je doneo desavanja koja niko  ne moze da zamisli ali koja ce promeniti mnogo toga:Evo kome donosi srecu!

Retrogradni Uran je doneo desavanja koja niko ne moze da zamisli ali koja ce promeniti mnogo toga:Evo kome donosi srecu!

4. rujna 2023. 0 By Lala

Retrogradni Uran donosi neočekivane i dramatične promene u životima mnogih. Ovi događaji su toliko jedinstveni da je teško zamisliti kako će uticati na svakoga. Međutim, za određene znakove Zodijaka, ovi neočekivani preokreti mogu zapravo doneti sreću i procvat. Evo kako će to možda uticati na četiri znaka.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Za Ovna, retrogradni Uran može doneti uzbuđenje i avanture koje će oživeti njihovu strastvenu prirodu. Možda će se suočiti s neočekivanim prilikama za putovanja, učenje ili širenje svojih horizonta. Ovaj period će ih izazvati na načine koji će ih inspirisati i dati im priliku da pokažu svoju hrabrost. Savet za Ovna je da budu otvoreni za nove mogućnosti i da se prepuste promenama.

Za energičnog Ovna, retrogradni Uran može značiti vreme kada će se suočiti s neočekivanim preprekama i izazovima. Možda će se naći u situacijama koje testiraju njihovu strpljivost i upornost. Savet za Ovna je da koriste svoju snagu i hrabrost kako bi prevazišli te izazove. Ovo je takođe prilika da razvijaju svoje veštine i postanu otporniji na buduće prepreke.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci su znatiželjni i komunikativni po prirodi, pa će retrogradni Uran možda doneti interesantne izazove u komunikaciji i odnosima. Ovaj period može ih podstaći da dublje istraže svoje misli i osećaje, a takođe i da uspostave dublje veze s drugima. Očekujte neočekivane susrete i razgovore koji će otvoriti nova vrata. Savet za Blizance je da slušaju svoje instinkte i budu spremni da se prilagode promenama u odnosima.

 

Za znatiželjne Blizance, retrogradni Uran može dovesti do promena u komunikaciji i interakcijama s drugima. Mogu se pojaviti neočekivani konflikti ili situacije koje zahtevaju dublje razmišljanje. Savet za Blizance je da budu otvoreni za nove perspektive i da koriste svoju prirodnu sposobnost komunikacije kako bi rešili nesporazume. Ovo može biti vreme za dublje povezivanje s bliskim osobama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2