Retrogradni Uran je doneo desavanja koja niko  ne moze da zamisli ali koja ce promeniti mnogo toga:Evo kome donosi srecu!

Retrogradni Uran je doneo desavanja koja niko ne moze da zamisli ali koja ce promeniti mnogo toga:Evo kome donosi srecu!

4. rujna 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, retrogradni Uran može doneti promene u oblasti finansija i vrednosti. Može biti izazovno, ali takođe i uzbudljivo vreme za razmatranje svojih prioriteta i postizanje boljeg balansa između ličnih vrednosti i materijalnih potreba. Ovo može dovesti do potencijalnih finansijskih preokreta koji će im na kraju doneti veću stabilnost. Savet za Vage je da budu strpljive i pažljive u upravljanju svojim finansijama.

Za Vage koje često teže ravnoteži, retrogradni Uran može doneti promene u oblasti odnosa i finansija. Mogu se suočiti s neizvesnošću u vezi s novcem ili donošenjem odluka o partnerstvima. Savet za Vage je da pažljivo razmotre svoje vrednosti i postave jasne ciljeve. Ovo je prilika za postizanje veće stabilnosti i ravnoteže u životu.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Retrogradni Uran može biti prilika za Jarce da preispitaju svoje ciljeve i profesionalni put. Mogu se suočiti s neočekivanim izazovima na poslu koji će ih prisiliti da budu kreativniji i prilagodljiviji. Ovo može biti vreme kada će Jarci otkriti svoju unutarnju snagu i sposobnost liderstva. Savet za Jarca je da budu hrabri i otvoreni za nove prilike u svojoj karijeri.Za ambiciozne Jarce, retrogradni Uran može značiti promene u karijeri i ciljevima. Mogu se suočiti s neočekivanim izazovima na poslu ili u profesionalnom životu. Savet za Jarca je da budu fleksibilni i da iskoriste svoju sposobnost prilagodbe.

 

 

Napomena: Važno je imati na umu da astrologija donosi zabavu i introspekciju, ali se ne smatra naukom. Interpretacija astroloških događaja može se razlikovati među astrolozima, pa je važno da se svi osećaju slobodno da prihvate ili odbace ove savete prema vlastitom uverenju i iskustvu.

Stranice: 1 2