Septembar je doneo tuzna desavanja i razocarenja:Evo kome se sve menja na gore, i bolnije!

Septembar je doneo tuzna desavanja i razocarenja:Evo kome se sve menja na gore, i bolnije!

4. rujna 2023. 0 By Lala

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Septembar je za Blizance doneo tuzna desavanja i razočaranja. Blizanci, koji su obično komunikativni i društveni, mogli bi se suočiti s konfliktima u svojim odnosima ili nesporazumima. Osećaju se bolno zbog nedavnih sukoba. Savet za Blizance u ovom mesecu je da budu strpljivi i pažljivi u komunikaciji kako bi rešili nesporazume.

Blizancima je važno da budu strpljivi i pažljivi u komunikaciji s drugima. Razgovarajte o svojim osećajima i potrebama, ali takođe budite spremni da saslušate i razumete tačku gledanja drugih ljudi. Razjašnjavanje nesporazuma može dovesti do boljih odnosa.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Septembar je za Raka doneo tuzna desavanja i razočaranja. Rakovi, koji su obično emotivni i brižni prema drugima, mogli bi se osećati povređeno zbog nedavnih događaja u njihovim bliskim odnosima. Osećaju se bolno zbog nedostatka podrške. Savet za Raka u ovom mesecu je da komuniciraju svoje osećaje i potrebe kako bi rešili konflikte i obnovili emotivnu bliskost.

Rakovima se preporučuje da aktivno komuniciraju svoje osećaje i potrebe. Ne pretpostavljajte da drugi automatski znaju kako se osećate. Otvorena i iskrena komunikacija pomoći će vam da rešite konflikte i obnovite emotivnu bliskost.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Septembar je za Lava doneo tuzna desavanja i razočaranja. Lavovi, koji su obično samopouzdani i ponosni, mogli bi se suočiti s izazovima koji ih dovode u situaciju da se osećaju manje vrednim. Možda su doživeli neuspehe koji ih pogađaju. Savet za Lava u ovom mesecu je da se sete svoje vrednosti i da ne dozvole razočaranjima da ih obore.

Lavovi, setite se svoje vrednosti i samopouzdanja. Možda ste doživeli neuspeh ili kritiku, ali to ne znači da niste vredni. Postavite ciljeve i radite na ostvarenju svojih snova sa strašću i samopouzdanjem. Ne dozvolite razočaranjima da vas obore.

Stranice: 1 2