Izaberi BROJ i saznaj sta ti sledi u novom periodu, KOME SRECA, KOME TUGA?!

Izaberi BROJ i saznaj sta ti sledi u novom periodu, KOME SRECA, KOME TUGA?!

6. rujna 2023. 0 By Lala

Vas omiljeni broj, mozda nije slucajno omiljen, vec vam govori nesto simbolicno…

Inace svaki broj je nesto sto simbolizuje svaki vas korak, vasu zelju i vase nade. Svaki moguci je novo znacenje, novo upozorenje i drugi savet kako da savladate svoje prilike, da svoje probleme ucinite manjim…Makar znatno manjim, ako vec vas zivot ne moze bez njih i vreme je da se zna sta trebate dalje.

Mozda vam nedostaje volje, nemate snage da idete dalje ili nemate nadu za  dalje i lepse dogadjaje i desavanja koja vas cekaju.Pokazite da cete biti strpljivi, da cete ih  spreciti da budu gora, i da cete se svim silama truditi da budu lepsa. Vreme je da znate sta cete dalje i cemu se nadati.

Imate ponudjena tri broja i zato odaberite jedan i saznajte sta vas ceka u narednom periodu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE ODABRALI PRVI PONUDJENI BROJ

Vi koji ste izabrali prvi ponudjeni broj, izabrali ste zanimljivu kombinaciju dva broja.Vas izabrani broj je dvocifren, i jasno vam ukazuje na nesto vrlo kompleksno i neodredjeno.To je svakako broj dvadeset i jedan ali vas svakako upozorava na nesto jos neodredjeno i neizvesno.

Jasno vam ukazuje na neke stvari koje se mesaju u klupko vasih misli, nemira i nejasnoca koje nosite u sebi. Broj dva je simbol druge sanse i novog pocetka, a jedinica je simbol pocetka. Kada se zberu ova dva broja  mogu da donesu veliko iznenadjenje.

Dakle, sto je bilo, bilo je, ostavite se proslosti. Imate priliku za drugu sansu, i vreme je da se zna i sta hocete i sta zelite. Mada ste bezvoljni i tuzni, verujte da vam sledi nesto sto moze biti iznenadjujuce lepo. Zato iskoristite svoju priliku za drugu sansu jer mozete biti zadovoljni. Upozoreni ste samo da se kanite ljubomore i ljubomornih scena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2