Izaberi BROJ i saznaj sta ti sledi u novom periodu, KOME SRECA, KOME TUGA?!

Izaberi BROJ i saznaj sta ti sledi u novom periodu, KOME SRECA, KOME TUGA?!

6. rujna 2023. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI DRUGI PONUDJENI BROJ

Vi koji ste iuzabrali drugi ponudjeni  broj, izabrali ste broj tri, oznacen crvenom bojom.Zna se da crvena boja simbolizuje ljubav, a da broj tri svakako simbolizuje iznenadjenje, ma kakvo bilo!

Da li ce biti neprijatno ili prijatno, malo ili veliko, zeljeno ili nezeljeno, sve ostaje da se tek vidi!Kako vam slika kazuje, kod vas se radi o iznenadnoj ljubavi  koja ce vam se desiti vrlo brzo i neverovatno.Ili ukazuje na to, ili na nesto sasvim drugacije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U svakom slucaju se radi o velikoj ljubavi koja moze da naidje na iznenadjenja koja niste ocekivali, ali koja ce morati da savlada i prevazidje. Naravno ako budu neprijatna!

Bili ste tuzni, vreme je da krenete novim stazama!

AKO STE ODABRALI TRECI PONUDJENI BROJ

Vi koji ste izabrali treci ponudjeni broj, bice da su dve zelene cetvorke. Naravno da njihov zbir daje nesto veliko, poput nagrade, a nagrada bi najveca bila  emotivna veza koja bi nasla ravnotezu.Vas broj je simbol ljubomore, koja se javi u momentu, i vlada i deluje danima.

Dve cetvorke su znak da cete se zaljubiti u osobu koja ce biti slicna vama po svemu. Bice to vas srodna dusa, ali jako slicna po temperamentu i svim drugim osobinama licnosti. Zaljubicete se, a oboje cete biti jako ljubomorni, pa ce vasa veza da snosi  posledice vasih emotivnih nesuglasica. Oboje ljubomorni, aoboje ponositi i gordi!

Pazite kako vladate, sakrijte ljubomoru i sve ce biti kao nagrada sudbine.Vasa veza ce svima bosti oci i vreme je da postanete par kao idealna kombinacija i pun pogodak.Sledi sreca, ako budete umeli da ukrotite svoju ljubomoru.

 

Stranice: 1 2