NAJSRECNIJI ZODIJAK za 8.septembar:Evo koji znak ce OVOG PETKA imati NAJVISE SRECE!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za 8.septembar:Evo koji znak ce OVOG PETKA imati NAJVISE SRECE!

7. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete na jednu stranu i zna  se na koju. Ta strana je ona gde se nalaze oci jedne osobe koja vas zove pogledom. Vreme je da prepoznate ljubav u njima i da joj pocnete uzvracati.

BIK

Bez vas bi nekome bilo jako tesko,  i vreme je da se upitate nesto o tome. Zato nemojte da sada pravite velike greske. Kada je neko u  pitanju, mogli biste i danas da pocinite gresku.Pazite sta izgovarate!Lako cete se rastuziti!

 

BLIZANCI

Vec ste nekako voljni  da se okrenete  u smeru ljubavnog polja, ali ne znate.Osecate se nesigurno, kao da vas koci neka nevidljiva sila. Da li je to samo nesigurnost, ili niste spremni za dublju vezu?

 

RAK

Moracete naci neke nove korake  kako biste sebe stabilizovali. Ovako se nista ne moze i vreme je da se srede   neke odredjene stvari.  Dugo ste bili preslabi da ucinite bilo sta, a danas cete imati sansu da preokrenete svoj zivot.

 

LAV

Ako se ljutite na nekog i taj se neko ljuti na vas. Verujte da ce vas dugo drzati u neizvesnosti, da li ce vam oprostiti ili nece. On od vas ceka da ucinite korak pomirenja, a vi se ne pitajte zasto. Prvi ste ucinili i pogresan korak.Ne tugujte, nego pokusajte ponovio.

 

DEVICA

Vasa sreca nije ocekivana, ali vas je zadesila iznenada. Vreme je da budete  verni i da se zna sta biste bili spremni uciniti. Sada cete vi biti na redu i morati ciniti prvi potez ako se nesto poljulja i krene kako ne valja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2