NAJSRECNIJI ZODIJAK za 8.septembar:Evo koji znak ce OVOG PETKA imati NAJVISE SRECE!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za 8.septembar:Evo koji znak ce OVOG PETKA imati NAJVISE SRECE!

7. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne ponasajte se vise kao da ne znate na koju biste stranu. Danas je dan vase konacne odluke i vreme je da se okrenete napred. Ako ste bili nesigurni, danas cete smelo da pridjete jednom strelcu. Budite uporni i nemojte odustati.

 

SKORPIJA

Osecajni ste, a imate  los stav i nacin pokazivanja. Dok misle da ste grubi, vi ste tako nezni, ali ne znate da je pokazete. Jedan bik ce danas biti povredjen vasom ishitrenom reakcijom. Sa druge strane ce vas procitati jedan jarac.

 

STRELAC

Stojite izmedju dva jaka suparnika koja vas obozavaju, i ne slutite koliko.Vi ste voljena osoba, samo jos niste uvereni u to. Od vaseg srca se ceka da budete iskreni i da pokazete partneru i ko ste  i da cete Znati da uzvratite ljubav. Danas cete je prepoznati, pa ste srecnik zodijak.

 

JARAC

Ne znate kako da se okrenete napred a zelite to. Jedna vas vaga zna da izbaci iz koloseka i  tako gubite racionalnost. Dokle cete sebi pustati da vase srce kuca  na prazno, umesto da pokaze emocije?

 

VODOLIJA

Ne znate kuda biste se okrenuli  i sta vam je ono sto  zelite?Mozda nije potrebno bas nista, osim da se osvrnete oko sebe.Vreme je da se  radujete  i da budete jako srecni zbog neceg sto cete otkriti.

 

RIBE

Mozda cete bas danas od tuzne osobe postati srecna. Vama je to neverovatno, ali ljubav cini cuda. Nekim  cudom ce se useliti u vase srce i vreme je da volite  jednu osobu. Ona vas vc voli odavno, samo tiho i tajno.

Stranice: 1 2