Jednom znaku slede vrtoglavi OBRTI, nekome ce se SRUSITI SVET, a samo JEDNOM se OKRECE KOLO SRECE!

Jednom znaku slede vrtoglavi OBRTI, nekome ce se SRUSITI SVET, a samo JEDNOM se OKRECE KOLO SRECE!

12. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta vas ceka i vreme je da se okrenete  u smeru  cekanja. Od vas se  ocekuje da se pokazete kao neko ko  ce biti razuman i spreman na prihvatanje.Vreme je za nove  dane koji ce vam doneti i nesto novo.Jedno novo lice.

 

SKORPIJA

Vas cekaju vrtoglavi obrti i vreme je da se sredi ono sto se bude zbilo.Gledajte sta vas  ceka i sta vas  u svemu tome  raduje. Hocete li biti mirni ili razdrazljivi, u danima koji  slede?Sve ce vam biti neizvesno, i vrtoglavo ce se menjati stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Da ste malo jaci, bilo bi daleko bolje, ali ste slabi trenutno. Nesto ce vas jako slomiti i tako cete izgubiti volju za sve. Imate dovoljno dana da se pomirite sa svim i da krenete dalje. U novim danima morate naci nove nade i postati opet voljni za nova jutra.

 

JARAC

Ceka se da budete  svesni st vas ceka od strane partnera. Vi i ne slutite kraj, jer ga vec dugo osecate. Vas osecaj vas ne vara i vreme je da se pomirite sa onim sto vam je u srcu. Prihvatanje onog sto je, bice za vas olaksavajuca okolnost.

 

VODOLIJA

Brine vas da se  stvari tako  odvijaju na lose, a da ne mozete nista da ucinite. Nema sanse da bilo sta menjate i zato cete morati da cekate ono sto je neizvesno.  Bolje je da ocekujete lose a da se dese stvari na bolje. To je bolje  nego da se nadate, pa da vase nade budu uzaludne.

 

RIBE

Sve ce biti bolje nego sto i sami ocekujete. Naredni dani vas mogu samo radovati jer vam slede lepi i prijatni. Radujte se svojim novim  situacijama koje ce vam dati nadu da ce uskoro da budete  zaljubljeni. Vec simpatisete  jednu osobu, kao i ona vas.

Stranice: 1 2