Prognoza za CETVRTAK,14.SEPTEMBAR: Jednom znaku ce ovo biti NAJSRECNIJI DAN ikada!

Prognoza za CETVRTAK,14.SEPTEMBAR: Jednom znaku ce ovo biti NAJSRECNIJI DAN ikada!

13. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Nemate razloga da se nadate nekim  odredjenim stvarima. No ipak  vam nece biti lose, posto ce neka desavanja ici u povoljnom smeru.Ako imate zelje da se desavaju i dalje, samo se postavite tako sto cete biti otvoreni i veseli.

 

BIK

Nesto vam je promaklo i vreme je da se dese stvari kako biste to i shvatili.Niste  mogli ni pomisliti da cete biti tako nepazljivi. Ipak cete imati sanse da neke stvari i ispravite.Sta da se cini, ljudski je i gresiti, a i vi niste izuzetak.

 

BLIZANCI

Nervirate se ranim jutrom, i bez nekog veceg razloga.Zasto sebi dizete tenziju i u onako komplikovanoj situaciji?Ne vredi vam da se tako nervirate  jer morate povesti racuna o sebi. Dovoljno vam je to sto imate da resite.

 

RAK

Osecate da bi se nesto moglo dogoditi, ali ne bas lepo. Kao da imate  neki predosecaj koji vam nikako ne da mira. Cekajte i ne brzajte ni sa mislima, ni sa ocekivanjima. Samo reagujte  na vreme bez  obzira sta sledi.

 

LAV

Hteli ste jednu osobu  u svoju blizinu ali je niste mogli pribliziti sebi. Bice da ste se zaljubili u pogresnu. Uvek vam se desava tako nesto, bas kad ste blizu uverenja da ste nasli pravu.Vreme je da okrenete novi list.

 

DEVICA

Nista niste mogli da ucinite u jednoj situaciji, mada ste to hteli. Sve se izdesavalo u momentu, tako da niste stigli da reagujete. Mozda vam se i danas desi slicna situacija, pa gledajte da se ne ponovite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2