Prognoza za CETVRTAK,14.SEPTEMBAR: Jednom znaku ce ovo biti NAJSRECNIJI DAN ikada!

Prognoza za CETVRTAK,14.SEPTEMBAR: Jednom znaku ce ovo biti NAJSRECNIJI DAN ikada!

13. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da ovaj dan bude samo vas i da cinite sve za sebe. Imacete srece, a tek cete videti i zasto, i zbog koga. Jedne tople oci ce ogrejati vase nezno srce i to ce biti razlog da ovo bude vas  najsrecniji dan, koji ce poceti na predivan nacin.

 

SKORPIJA

Osecate oci jednog  jarca da vas posmatraju duze vreme.Zasto ste  tako tvrdoglavi da mu necete da odgovorite? Necete zazaliti ako mu posaljete bar jedan pogled, jer vas obozava.  Danas cete obozavati i vi njega, samo ako  mu date priliku.

 

STRELAC

Zainteresovani ste za jednu  osobu, ali vas ona nikako da udostoji paznje. Gledajte da  to pokazete vrlo  smelo  i konkretno. Samo cete tako znati da li vas  smatra dostojnim sebe. Sve dok ne pokusate, necete znati.

 

JARAC

Obozavate jednu skorpiju koja vam ne da mira. Da ste se zaljubili, to je ocigledno.Ipak cete se  morati potruditi da joj to i kazete. Jos danas cete joj prici i konacno reci sve sto vam je na srcu. Srce vam oseca da ce vam  biti uzvraceno.

 

VODOLIJA

Vreme je da budete odlucni i da se okrenete boljim koracima.Pred vama su vazne stvari i koraci ozbiljni. Pokazite jos danas da cete biti na nivou zadatka pred koji cete biti stavljeni. Na vasu srecu, iznenadicete nekoga.

 

RIBE

Zasto se ceka da budete  uvek tu za druge, a da oni ne moraju za vas? Pazite da vas i danas ne kosta vasa dorota. Jedan prijatelj ce vam traziti  uslugu, bas kao da ste mu duzni.Iskreno cete se razocarati u njega jer cete shvatiti da nije onaj covek za kojeg se  predstavlja.

Stranice: 1 2